Sterren op TV
Kees Silvia Een Dubbeltje Op Zijn Kant Salon

Auteur: Senna Reimink

Datum: 21 augustus 2017

Laatst Geüpdatet: 23 december 2022

Kees en Silvia Krijgh in Een Dubbeltje Op Zijn Kant

Kees en Silvia Krijgh uit Stompwijk hebben de hulp van Een Dubbeltje Op Zijn Kant nodig om uit de schulden te komen. Door hoge kosten, dure bezettingen als een boot en een slechtlopende schoonheids salon heeft het koppel een schuld van ruim 44.000 euro. Een Dubbeltje Op Zijn Kant helpt Kees en Silvia.

Inhoudsopgave

De boot van Kees en Silvia uit Een Dubbeltje

In Een Dubbeltje Op Zijn Kant is te zien dat Kees en Silvia een boot bezitten. Maandelijks zijn hier forse kosten aan verbonden en presentator John Williams maakt ze al snel duidelijk dat Kees en Silvia op dit moment niet in de positie zitten om luxe goederen te hebben. De boot moet verkocht worden en dat is vooral voor Kees even slikken. Williams vindt een koper, die 15.000 euro voor de boot over heeft. Dat is ook precies het bedrag dat Silvia en Kees in gedachten hebben om een verkoop bespreekbaar te maken. In Een Dubbeltje Op Zijn Kant is te zien hoe Kees met veel moeite én Silvia akkoord gaan met het bod.

De salon van Silvia uit Een Dubbeltje

Salon Silva is de schoonheidssalon van Silvia uit Een Dubbeltje Op Zijn Kant. In het RTL 4-programma geeft ze gelijk toe dat ondernemen niet in haar bloed zit. Ze huurt een pandje in Zoeterwoude waar ze haar klanten ontvangt. Annemarie van Gaal, presentatrice van Een Dubbeltje Op Zijn Kant, becijferde dat er te weinig inkomsten voortvloeien uit Salon Silva. Ze geeft Kees en Silvia de opdracht om uit te zoeken wat ze met Salon Silva willen. De zaak van de hand doen, of proberen de salon naar het huis in Stompwijk te verhuizen.

Het is de laatste optie geworden. De huur van Salon Silva in Zoeterwoude werd opgezegd en de verhuizing naar de Dokter van Noortstraat in Stompwijk werd aangekondigd. Met behulp van Een Dubbeltje Op Zijn Kant werd er een speciale ingang aan de zijkant van de woning van Kees en Silvia gemaakt, waardoor de verhuizing gerealiseerd kon worden.

Hoe is het nu met Kees en Silvia van Een Dubbeltje?

Kees en Silvia namen deel aan Een Dubbeltje Op Zijn Kant om uit de schulden te komen en hoe is het daarna met ze gegaan? Salon Silva bestaat nog altijd en lijkt na de verhuizing naar Stompwijk dus levensvatbaar te zijn. Met de opbrengst van de boot kochten Kees en Silvia een duur pedicure-apparaat af, waarmee een langlopende lening beëindigd kon worden. Daarnaast verkocht het koppel de auto en werden de inkomsten verhoogd. Met name Silvia lijkt hier in geslaagd te zijn met haar salon.

Bezoek de schoonheidssalon Salon Silva