Sterren op TV
Keanu Visscher Django Kroeger SpangaS

Auteur: Senna Reimink

Datum: 5 april 2016

Laatst Geüpdatet: 17 augustus 2023

Keanu Visscher is Django Kroeger in SpangaS

De 21-jarige Keanu Visscher is sinds 2015 te zien in de razendpopulaire Nederlandse jeugdserie SpangaS. De in Utrecht geboren acteur vertolkt dagelijks de rol van Django Kroeger. Ondanks dat Keanu de rol van Django met verve vervult, leek hij in het verleden toch een heel andere richting te kiezen dan van acteren zijn beroep te maken.

In eerste instantie zag Visscher namelijk meer in een baan als chefkok, maar inmiddels heeft hij er toch voor gekozen om zich volledig te richten op acteren. Keanu Visscher volgde als klein jongetje al acteerlessen. Zo volgde hij als kind een jeugd-musical opleiding aan de SJMA. “Dat vond ik heel leuk en ik stond dan ook door het hele land te spelen in producties als De Tovenaar van Oz en Minoes. Heerlijk vond ik dat”, legde Keanu uit op de officiële website van SpangaS.

Op de middelbare school blijkt Keanu Visscher lange tijd de VWO gevolgd te hebben, al behaalde hij uiteindelijk zijn diploma op de Havo. Hij wist namelijk al dat de Theaterschool zijn volgende bestemming zou worden. “Daar heb je Havo voor nodig.”

Heeft Keanu Visscher een relatie?

Keanu Visscher is al jaren gelukkig met zijn vriendin Shifra en deelt op zijn Instagram-pagina dan ook regelmatig kiekjes van zichzelf met zijn vriendin. De in 1994 geboren acteur leerde zijn vriendin kennen op de middelbare school. Wanneer Keanu eens een avondje vrij heeft, neemt hij zijn vriendin graag mee uiteten in Amsterdam. Ook houdt Visscher erg veel van films kijken.

Keanu Visscher en zijn Amerikaanse droom

Keanu zit momenteel op de Theater vooropleiding en is dus al dagelijks te zien in de serie SpangaS. In de toekomst hoopt hij echter ook in het buitenland zijn kunsten te mogen vertonen en dan het liefst in Amerika. “Mijn grootste droom op carrièregebied is om ooit nog eens in een grote Amerikaanse productie te mogen spelen”, aldus Keanu Visscher op het digitale thuis van SpangaS.

Keanu Visscher is ook te volgen via Instagram en Twitter.