Sterren op TV
Kazimir Crossley Love Island

Auteur: Senna Reimink

Datum: 26 juli 2018

Laatst Geüpdatet: 29 december 2022

Kazimir Crossley te zien in Love Island

Kazimir Crossley is te zien in Love Island. De 23-jarige make-up artist uit Londen is in het programma op zoek naar een leuke man die haar aan het lachen maakt. Die lijkt ze gevonden te hebben in Josh Denzel. Mocht het koppel verkozen wordt tot het favoriete koppel van de kijkers, dan gaan ze naar huis met een flink geldbedrag.

Kazimir Crossley in Love Island

Kazimir Crossley is bekend uit Love Island. Kazimir is 23 jaar oud en voor haar deelname aan de realityshow was ze werkzaam als make-up artist. Tot haar cliënten behoren onder meer Love Island-sterren Chris Hemsworth, Kem Cetinay en Stormzy. Op het moment van haar deelname aan Love Island was ze al acht maanden single en had ze er naar eigen zeggen een ‘roller-coaster’-relatie op zitten.

Kazimir Crossley weet precies wat ze zoekt in een man. Zo moet hij onder meer een goed gevoel voor humor hebben. “Ik houd van grappige mensen, wanneer mensen comedians zijn. Ik ben al zoveel leugenaars tegen gekomen. Daarnaast houd ik ervan om verzorgd te worden.” Zelf heeft ze ook wel wat in petto. “Ik breng de positieve vibes. Ik kan makkelijk met iedereen omgaan en wil graag iedereen samenbrengen. Ik ben daar om veel lol te hebben.”

Kazimir Crossley en Josh Denzel

Kazimir Crossley lijkt haar perfecte man volledig gevonden te hebben in Josh Denzel. De twee zijn dolgelukkig met elkaar, zo kunnen we zien in de villa. Tot op heden zijn de kijkers echter nog niet echt onder de indruk van het koppel.

Al een aantal keer zagen de twee hun uitschakeling heel dichtbij komen, maar iedere keer konden ze er net aan ontkomen. Het is voor hen te hopen dat de potentiële uitschakeling geen gevolgen heeft voor hun prille liefdesgeluk.

Kazimir Crossley is te volgen via Instagram en Twitter.

Een bericht gedeeld door Kaz (@kazcrossley) op

Een bericht gedeeld door Kaz (@kazcrossley) op

Een bericht gedeeld door Kaz (@kazcrossley) op