Sterren op TV
Kaylee Ramman vriendin Nathan Aké

Kaylee Ramman is de vriendin van Nathan Aké

Kaylee Ramman is de vriendin van Nathan Aké. Het gaat niet alleen voorspoedig met de voetbalcarrière van Aké: hij heeft ook nog eens een ontzettend knappe vriendin!

Tussen 2007 en 2011 speelde Nathan Aké in de jeugdopleiding van de Eredivisie-topclub Feyenoord op Varkenoord. Zoals zoveel jonge talenten werd de verdediger echter al vroeg gescout door de Engelse grootmacht Chelsea. Aké werd naar Stamford Bridge gehaald en op een gegeven moment mocht hij ook best een aantal wedstrijden spelen voor de Blues. In 2020 werd hij naar Manchester City gebracht waar hij al meer dan 50 wedstrijden heeft gespeeld 

Nathan Aké en vriendin Kaylee Ramman vierden vakantie op de Bahama’s

De Nederlander werd echter óók drie keer uitgeleend, mede aan Bournemouth, de ploeg die Aké besloot te kopen voor ongeveer 20 miljoen euro. Nathan Aké is een vrij belangrijke speler in Londen en verdient ook een aardig salaris bij de Cherries. Na het voetbalseizoen 2016-2017 besloot Nathan gebruik te maken van zijn spaarpotje: het was de hoogste tijd voor een heerlijke zonvakantie met vriendin Kaylee Ramman op de Bahama’s. Meermaals werden Nathan en Kaylee vastgelegd door de Engelse roddelmedia, waaronder The Daily Mail.

Kaylee en vriend Nathan Aké wonen samen en hebben een hondje

Er is niet zo heel veel over Kaylee Ramman terug te vinden op het internet. We weten in ieder geval dat ze woonachtig is in Londen, bij haar vriend Aké, en dat ze marketing heeft gestudeerd. Werpen we een blik op haar Instagram-account, dan is te zien dat de twee een hondje hebben en houden van vakantie vieren: foto’s van witte zandstranden genoeg. Ook is Kaylee er duidelijk trots op dat ze met Nathan Aké gaat. Ze is aanwezig bij elke thuiswedstrijd van Bournemouth en was dat zelfs ook bij Chelsea, ondanks het feit dat vriendlief vrijwel nooit in actie kwam!

Kaylee Ramman vriendin van Nathan Aké kun je volgen via Instagram.

 

Een bericht gedeeld door Kaylee (@kayleerm_) op

 

Een bericht gedeeld door Kaylee (@kayleerm_) op