Sterren op TV
Katja Herbers, Joyce Waanders uit Divorce

Auteur: Senna Reimink

Datum: 25 mei 2015

Laatst Geüpdatet: 18 augustus 2023

Katja Herbers, Joyce Waanders uit Divorce

Misschien zegt de naam Katja Herbers je zo één, twee, drie niet zo heel veel. Maar gelukkig weet je door de foto meteen over wie we het hebben. Inderdaad, Joyce Waanders van Divorce.

Opwindend karakter
In Divorce heeft het personage van Katja Herbers, Joyce Waanders, nogal een opwindend karakter. En ze is ook nog eens manipulatief. In het echt is Katja Herbers gelukkig niet zo. In het dagelijks leven is Katja gewoon Katja: een mooie, lieve vrouw. Katja is nu 34 jaar en als je een beetje in haar geschiedenis duikt blijkt dat ze echt niet alleen van Divorce bekend is.

Zo speelde ze rollen in een overdaad aan Nederlandse films. Daar waren onder meer Süskind, Loft, De Storm, Mijn opa de Bankrover, Van God Los, Mannenharten en Sonny Boy. Ondertussen is Katja Herbers trouwens niet alleen succesvol in Nederland. Begin 2014 werd bekend dat ze voor zes jaar had getekend voor de Amerikaanse serie Manhatten.

Katja Herbers

De indruk die ze daarin achterliet was dermate positief, dat ze ook een rol aangeboden heeft gekregen in de serie The Americans. Deze serie is onlangs zelfs genomineerd voor een Critics’ Choice Television Award en onder meer in Nederland te zien via Netflix.

Arm is de Amsterdamse, die accentvrij Engels spreekt, maar je ook in het Duits kan afsnauwen, niet. In het programma van Arjan Lubach vertelde ze dat ze door haar succes in de Verenigde Staten boven de Balkenendenorm (178.000 euro) verdient. Mocht Katja Herbers een kinderwens hebben dan is de kans groot dat haar nageslacht ook de toneelwereld in duikt.

Heeft Katje Herbers een relatie?

Katja Herbers heeft immers een relatie met de Amerikaanse acteur Ashley Zukerman. Dat Katja trots is op haar mooie lichaam is wel duidelijk. Zowel in Divorce als via ander beeldmateriaal laat ze zich graag volledig zien.

SCENE FROM DIVORCE – KATJA HERBERS – ENGLISH SUBS from Katja Herbers on Vimeo.