Sterren op TV
Katja Lola Hotter Than My Daughter

Auteur: Senna Reimink

Datum: 1 juni 2017

Laatst Geüpdatet: 1 juni 2017

Katja en Inge in Hotter Than My Daughter

Katja en Inge zijn te zien in Hotter Than My Daughter. De tienjarige Lola heeft het helemaal gehad met de kledingstijl van haar 42-jarige moeder en heeft nu maar besloten zelf in te grijpen. Ze schreef haar moeder in voor het programma van Gordon. Ook Inge is in Hotter Than My Daughter terechtgekomen. Haar stiefdochter Inge is daar verantwoordelijk voor. Tijd voor twee make-overs door Gordon.

Katja door Lola in Hotter Than My Daughter

Katja zit door haar tienjarige dochter Lola in Hotter Than My Daughter. Met haar tien jaar is Lola de jongste dochter ooit die haar moeder heeft opgegeven. Ze weet precies hoe haar moeder er eigenlijk uit zou moeten zien, maar dat matcht niet echt met hoe Katja er nu bijloopt in Heerlen. “Ik zou later nooit de kleding van mijn moeder dragen”, vertelde Lola.

“Als wij over straat lopen dan kijkt iedereen ons echt gewoon aan. Dan kijken ze zelfs om het hoekje nog zo naar achter. En dan denk ik bij mezelf: Houd daar toch mee op. Mijn moeder is nu 42 en ze gedraagt zich echt als een mens van dertig. Die laarzen die ze dan aan heeft…” Uit de aflevering blijkt ook wel dat Katja zich nog zeker niet 42 voelt. Lola vindt het niet leuk meer dat haar moeder gezien wordt als haar grote zus. Tijd voor verandering dus en daar mag Gordon voor zorgen.

Inge en stiefdochter Samantha

Inge is door haar stiefdochter te zien in Hotter Than My Daughter. Inge houdt weliswaar erg veel van haar stiefmoeder, maar aan de kledingstijl moet nu toch echt iets veranderen. Door de kledingkeuze houdt Samantha graag afstand van Inge. “Haar stijl is echt sletterig”, vertelde de stiefdochter. Inge is de zestig inmiddels gepasseerd, maar zo voelt het voor haar allerminst. Ze ziet zich eerder al twintig jaar oud.

“Ik vind het leuk om me nogal uitdaging te kleden om te zien hoe de mannen en soms ook wel vrouwen op je reageren. Ik hou niet van grijze massa”, vertelde de stiefmoeder. Alhoewel Samantha het goed kan vinden met Inge, wil ze niet al te dicht bij haar komen vanwege de kledingstijl. “Als ze zich wat netter kan kleden, zou ik heel graag leuke dingen met haar doen. Ik wil heel graag leuke dingen met haar doen. Alleen ik heb drie kinderen, dan let je wel op wat je doet.” Mogelijk kan Gordon de relatie tussen de twee redden.