Sterren op TV
Katie Champ Ex On The Beach

Auteur: Senna Reimink

Datum: 20 maart 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Katie Champ in Ex On The Beach

Katie Champ doet mee aan Ex On The Beach. De dame uit Wales zal in het achtste seizoen van het realityprogramma van MTV te zien zijn, net als andere vrijgezellen. Katie is in het dagelijks leven makeup artist.

Katie Champ en Ex On The Beach

Met Katie Champ heeft Ex On The Beach er een kleurrijk figuur bij. Saai met haar zal het nooit worden. Tegenover MTV liet ze al weten dat ze altijd in is voor gekkigheid, maar tegelijkertijd heeft ze haar hart op de goede plek zitten. Zo omschrijft ze zichzelf als loyaal en aardig. Dat is niet alles, want volgens Katie is ook nog eens ‘funny as f*ck’. In Ex On The Beach zal te zien zijn of Katie de waarheid heeft gesproken.

Behalve met de singles zal Katie in Ex On The Beach ook te maken krijgen met exen. Haar langste relatie was in tegenstelling tot veel andere Ex On The Beach-deelnemers écht heel lang. Ze ging negen jaar met een vent, maar uiteindelijk besloten ze toch niet met elkaar verder te gaan, omdat ze uit elkaar gegroeid waren.

Katie Champ speelt viool

Katie Champ speelt ook viool en is daar zelfs erg goed in. Toen ze eens een filmpje op haar Instagram plaatste waarin ze viool speelt, ontplofte haar account. Volgens Katie had ze nog nooit eerder zoveel prvié berichten ontvangen na een post. Of Katie haar viool ook meeneemt naar het eiland voor Ex On The Beach valt te betwijfelen. Daar zullen we vermoedelijk vooral de wilde en ondeugende kant van haar zien. De 24-jarige heeft die kant namelijk ook zeker. Zo vertrouwde ze MTV haar drie geheimen toe op het gebied van seks. Zo ging ze wel eens uiteten zonder ondergoed te dragen, bedreef ze de liefde in een trein en verliet ze een familiediner om van bil te gaan.

Volg Katie Champ op Instagram.