Sterren op TV
Kasia Dalkowska Adam Zoekt Eva VIPS

Auteur: Senna Reimink

Datum: 30 maart 2017

Laatst Geüpdatet: 23 december 2022

Kasia Dolkowska in Adam Zoekt Eva VIPS

Kasia Dolkowska doet mee aan Adam Zoekt Eva VIPS. De Poolse is bekend van het programma Keeping up With The Balkjes, een programma van LINDA.tv. In Adam Zkt. Eva VIPS gaat Kasia poedelnaakt op zoek naar de liefde van haar leven.

Kasia Dolkowska in Adam Zkt. Eva VIPS

Kasia Dolkowska zei ja tegen Adam Zkt. Eva VIPS, omdat ze een nieuwe liefde hoopt te ontmoeten op het tropische eiland. Voorwaarde van het programma van RTL 5 was wel dat Kasia volledig uit de kleren zou gaan. In Adam Zoekt Eva VIPS gaan de Bekende Nederlanders namelijk naakt op date met onbekende Nederlanders.

De deelnemers hebben dus helemaal niets te verbergen voor hun potentiële nieuwe lief en dat moet er voor zorgen dat ze elkaar eerder open stellen voor elkaar. Kasia Dolkowska zag het idee van Adam Zkt. Eva VIPS wel zitten, want in de liefde heeft Kasia in haar leven nog weinig succes gehad, zo zegt ze in een promotiefilmpje van het programma. Via Adam Zkt. Eva hoopt ze hier verandering in te brengen.

Wie is Kasia Dolkowska?

Wie is Kasia Dolkowska eigenlijk? Ze mag wel behoren tot het rijtje Bekende Nederlanders van het programma Adam Zoekt Eva VIPS, maar de kans is aanwezig dat ze bij het grote publiek nog niet zo bekend is. Kasia is namelijk bekend geworden via het online televisieprogramma Keeping up With The Balkjes. Dit programma is te zien voor leden van LINDA.tv en Keeping up With The Balkjes is afgeleid van Keeping up With The Kardasians. Ook in Keeping up With The Balkjes wordt het leven van glamourdames gevolgd. Het programma draait om Amanda Balk en Daniëlle Balk. Ook Kasia Dolkowska speelt een grote rol in de serie, want zij is de beste vriendin van Amanda en Daniëlle Balk. De Poolse is een paar jaar ouder dan de gezusters Balk, maar het leeftijdsverschil maakt hen niets uit.

Een bezoekje aan de plastisch chirurg is voor Kasia en haar vriendinnen geen enkel probleem. Hun motto is: ‘Als je iets niet hebt, dan koop je het gewoon’. Bij Kasia is er vooral aandacht aan haar billen besteed. Geïnspireerd door Jennifer Lopez ging Dolkowska flink aan de slag, om haar achterwerk te trainen. Het effect stemde haar niet tevreden en dus koos ze voor een kunstmatige ingreep. Het gevolg is dat je niet meer om de grote, ronde, billen van Kasia heen kan. Dat zullen de mannen bij Adam Zoekt Eva VIPS ook constateren. In Keeping up With The Balkjes zien we hoe Kasia Dolkowska druk is met haar webshop, naast de ingrepen die ze laat doen aan haar lichaam. In de webshop van Kasia Dolkowska worden kleren verkocht voor mensen met een ruime portemonnee.

Volg Kasia Dolkowska op Instagram