Sterren op TV
Karlyn The Voice of Holland TVOH

Auteur: Senna Reimink

Datum: 1 december 2017

Laatst Geüpdatet: 3 december 2017

Karlyn alias Karlijn Verhagen in The Voice of Holland na X-Factor

Karlyn alias Karlijn Verhagen doet mee aan The Voice of Holland. Nadat ze al op zeer jonge leeftijd een poging deed in X-Factor, is het nu tijd voor een volgende stap in haar zangcarrière. Of ze erin slaagt om de coaches van The Voice of Holland voor zich te winnen, is nog even afwachten. Wat wel duidelijk is, is dat Karlyn op YouTube al een flinke fanbase heeft opgebouwd. Haar YouTube-kanaal telt inmiddels al bijna 50.000 abonnees.

Karlyn als zangeres

Karlyn ontdekte de liefde voor zingen al toen ze nog erg jong was. Op zesjarige leeftijd raakte ze al onder de indruk van het zingen. Het begon voor haar dan ook allemaal bij Kinderen voor Kinderen. Sindsdien heeft ze aan meerdere programma’s meegedaan en als achtjarig meisje bereikt ze zelfs al eens de finale van een talentenjacht. De afgelopen jaren is de carrière van Karlyn steeds meer gegroeid.

Zo was ze twee keer te zien in The Winner Is, deed ze in 2013 mee aan X-Factor en lanceerde ze een eigen EP. Sindsdien heeft ze nog een EP uitgebracht en een aantal singles. Nu staat de twintigjarige zangeres, die afgestudeerd is als muzikant, voor een nieuw avontuur: The Voice of Holland. Daarin wil ze meer naamsbekendheid opbouwen.

Karlyn in The Voice of Holland

Karlyn doet mee aan The Voice of Holland. De talentvolle zangeres heeft zich ingeschreven voor de talentenjacht en kwam de auditierondes zonder problemen door. Nu staat haar de Blind Audition in TVOH te wachten.

Tijdens haar Blind Audition zong Karlyn Mercy van Shawn Mendes. De zangeres slaagde erin om Ali B en Anouk voor zich te winnen. Om te bewijzen dat Ali B haar niet had moeten laten gaan, heeft ze voor hem gekozen als coach.

Karlyn alias Karlijn Verhagen is te volgen via Instagram en Facebook.