Sterren op TV
Vrouw Hugo Borst

Karina is de vrouw van Hugo Borst

Karina is de vrouw van Hugo Borst. De twee zijn al heel lang gelukkig met elkaar, maar toch blijkt Hugo niet altijd trouw te zijn geweest aan zijn vrouw. Desondanks heeft de liefde tussen de twee altijd overwonnen en zijn Karina en Hugo nog altijd een gelukkig getrouwd stel.

Karina de vrouw van Hugo Borst

Karina is de vrouw van Hugo Borst. Karina is de dochter van een Nederlands echtpaar dat naar Nieuw-Zeeland is geëmigreerd. Door de afstand is het een flinke klus om bij haar ouders op visite te gaan en Hugo gaat het liefst niet mee. Omdat hij vliegen haat, slaat hij een bezoekje brengen aan haar ouders vaak over.

Karina en Hugo hebben ook samen een zoon: Charlie. Terwijl Karina graag op de achtergrond blijft, komt haar zoon wel steeds vaker op de voorgrond. Hugo Borst laat Charlie, die lijdt aan een lichte vorm van autisme (pdd-nos), regelmatig voorkomen in zijn werk. Zo verscheen er al eens een programma bij VPRO waarin Hugo op stap ging met zijn zoon Charlie.

Karina al eens bedrogen door Hugo

Hugo Borst blijkt zijn vrouw Karina zeker niet altijd trouw te zijn geweest. In 2009 ging hij het gesprek aan met Trouw. Tegenover die krant gaf hij aan dat hij te maken heeft gehad met een midlifecrisis. “Ik was veertig, twaalf jaar getrouwd en ik werd verliefd op een andere, jongere vrouw. De eerste maanden zagen we elkaar in het geheim, toen heb ik het verteld en ben bij mijn vrouw weggegaan om na te denken over hoe het verder moest met mijn liefdesleven”, vertelde Hugo. Uiteindelijk besloot hij terug te keren naar zijn vrouw, met wie hij inmiddels weer dolgelukkig is.

Vandaag de dag zou Hugo nooit meer iets soortgelijks doen. “Ik zal mijn vrouw nooit meer verlaten, dat weet ik zeker maar ik geloof niet in monogamie. Mijn vrouw weet dat – ze zal een oogje toeknijpen als Scarlett Johansson langskomt. Luister, monogamie is onnatuurlijk, lariekoek, bullshit”, aldus Hugo.