Sterren op TV
Karin Uitstel van Executie

Auteur: Senna Reimink

Datum: 6 februari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Karin in Uitstel van Executie

Karin is te zien in Uitstel van Executie. In 2006 kocht de nu 41-jarige Karin een ruime woning in Rotterdam. Niets wees erop dat er een moment zou komen waarop ze het huis niet langer zou kunnen betalen. Sterker nog, het geluk lacht haar tegemoet. Helemaal als ze ook nog eens de man van haar dromen leert kennen: Erik. Hij trekt al snel bij haar in en het stel krijgt zelfs drie dochters.

Inhoudsopgave

Karin in Uitstel van Executie

Karin is nu te zien in Uitstel van Executie. Dolgelukkig was ze met haar huis en het was helemaal handig dat Erik ervaring had met klussen. Hij begint dan ook met de verbouwing van het huis. Wat ze dan nog niet weet, is dat het huwelijk snel strandt. Niet veel later raakt ze ook nog eens haar baan kwijt en blijft Karin achter in een huis dat niet af is en dat ze ook niet meer kan betalen.

Erik is namelijk aan veel dingen in huis begonnen, maar heeft niets afgemaakt. Karin verwacht ook niet dat ze het huis in de aankomende vier, vijf jaar alsnog af gaat krijgen. Ze heeft nu dan ook de hulp ingeschakeld van Uitstel van Executie. Ze wil graag van haar huis af. Niet alleen omdat het huis niet af is, maar ook omdat het huis pijnlijke herinneringen voor haar heeft.

Karin en haar schuld

Martijn Krabbé is met Uitstel van Executie langsgegaan bij Karin om haar te helpen met haar huis. Haar huis is dan ook volledig opgeknapt door de mensen van Uitstel van Executie. Daardoor wordt de verkoop van de woning een stuk makkelijker.

Karin hoopt dat het huis haar 175.000 euro op zal leveren. Als ze erin slaagt om de VVE te regelen, dan is er zelfs al een bod van 193.900 euro voor de woning. Ze houdt dan een restschuld van 2800 over.

Woedende reacties op Karin

Karin heeft zich met haar deelname aan Uitstel van Executie de woede van veel kijkers op de hals gehaald. Terwijl er met man en macht gewerkt was om het huis van Karin in orde te maken, reageerde zij teleurgesteld. Toen Martijn Krabbé vroeg of ze blij was met het resultaat, liet ze direct weten dat het niet haar smaak was. “Nou, dat weet ik niet, ik weet het gewoon even niet zo goed. Niet alles is afgewerkt.” Ook biechtte ze op chagrijnig te zijn toen ze het resultaat zag. Op social media wordt dan ook vol woede gereageerd.

De afgelopen weken in Uitstel van Executie:
Maarten en Mirjam
Perry en Ingrid
John
Johan en Niki
Judith en dochter Stephanie