Sterren op TV
Karin Jimenez vrouw Santiago Arias

Auteur: Senna Reimink

Datum: 17 augustus 2017

Laatst Geüpdatet: 11 februari 2023

Karin Jimenez vrouw van Santiago Arias en Miss Colombia

Karin Jimenez is de vrouw van Santiago Arias. De oud-rechtsachter van PSV heeft het heel goed voor elkaar in de liefde: hij gaat namelijk met niemand minder dan Miss Colombia herself.

Santiago Arias en Karin Jimenez leerden elkaar kennen in Colombia

Het is onduidelijk wanneer Arias en Karin Jimenez elkaar hebben leren kennen. Dat moet echter wel geweest zijn in de tijd dat de voetballer nog speelde bij Club Deportivo La Equidad in Bogota. Toen hij namelijk transfereerde naar Sporting Portugal, verhuisde zijn Karin met hem mee naar Lissabon. Bij Sporting acteerde Arias vooral op het tweede plan, hij werkte zijn wedstrijdjes af voor het B-team. PSV zag echter wel toekomst in hem en pikte hem op voor ongeveer 1,5 miljoen euro. Sindsdien wonen Santiago en Karin in Eindhoven, onder de rook van het Philips Stadion.

Jimenez trouwde in 2013 met vriend Arias

Inmiddels gaat het de twee behoorlijk voor de wind: Arias mag uitkijken naar een miljoenentransfer richting de Premier League en Jimenez werd dus al eens Miss Colombia. De voetballer heeft er dan ook geen gras over laten groeien. In 2012 vroeg hij Karin om haar hand en in 2013 trouwden de twee. In Eindhoven gaan Arias en zijn vrouw vooral om met de andere Spaanstalige spelers van PSV, zoals bijvoorbeeld middenvelder Andrés Guardado.

Karin Jimenez is tegenwoordig blogger en model. Dat laatste zien we dan ook wel heel erg vaak terug op haar Instagram-pagina. Er gaat eigenlijk geen dag meer voorbij zonder dat ze een foto plaatst. Manlief Santiago speelt ook een voorname rol wat betreft haar gebruik van sociale media. Het lijkt erop dat Jimenez behoorlijk veel wedstrijden van de verdediger bezoekt. Of dat nou bij PSV of het nationale elftal van Colombia is.

Karin Jimenez kun je volgen via Facebook, Twitter en Instagram.