Sterren op TV
Karin de Rooij vriendin Ruud Gullit

Karin de Rooij is de vriendin van Ruud Gullit

Karin de Rooij is de vriendin van Ruud Gullit. Gullit was lang getrouwd met Estelle Cruijff, maar woont sinds kort samen met zijn nieuwe vriendin Karin de Rooij.

Ruud Gullit ging vreemd in zijn relatie met Estelle Cruijff

Het verhaal van het huwelijk tussen Gullit en Cruijff is eigenlijk wel overbekend te noemen. In 2012 gingen de twee uit elkaar, omdat Ruud er een aantal buitenechtelijke avontuurtjes op nahield. Estelle vertelde toen aan het Algemeen Dagblad: “Op een gegeven moment ga je aan jezelf twijfelen, je weet dat het niet oké is, dat het niet hoort. Toen was het gewoon genoeg. Ik zag iemand die niet in mijn huis hoort te zijn, waar mijn kinderen en ik wonen. In de woonkamer. En ze waren niet aan het kaarten.”

Later liet ze daarbovenop nog weten: “Een man die vreemdgaat, het vreet aan je. Je staat ermee op en je gaat ermee naar bed. Hij is absoluut geen slechte man, maar hij heeft een slechte eigenschap!”

Estelle vond opnieuw de liefde met kickbokser Badr Hari, alhoewel de twee op dit moment al weer uit elkaar zijn. Gullit kreeg op zijn beurt een relatie met Maggie Jimenez. Ook die ging uit en vervolgens zei de oud-spits van onder meer PSV en AC Milan: “Ik denk helemaal nog niet aan een nieuwe relatie. Er is even lekker een beetje rust in mijn leven. Als ik de stralende lach op het gezicht van Maxim (zijn zoontje, red.) zie, dan is dat belangrijker dan wat dan ook.” Niet heel veel later viel hij echter als een blok voor de avances van Karin de Rooij: “We hebben een paar dates gehad, maar het nieuws klopt. Het is een superleuke vrouw.”

Vriendin Karin de Rooij is helemaal verliefd op Ruud Gullit

Begin 2017 gingen Karin en Ruud samenwonen in een appartement in Amsterdam. Aan Shownieuws vertelde Karin: “Ruud is leuk van binnen en buiten. Het gaat hartstikke goed.” De Rooij werkte in Zaandam in verschillende horecagelegenheden en begon in 2015 bij Gordon in het Amsterdamse filiaal van zijn koffieketen Blushing.

Karin de Rooij kun je volgen via Facebook.

 

Ready For take off, proost!!!

Geplaatst door Karin De Rooij op donderdag 15 augustus 2013

Geplaatst door Karin De Rooij op zondag 11 november 2012