Sterren op TV
Karim Leone verleider Temptation Island

Karim Leone verleider Temptation Island 2017

Karim Leone speelt een verleider in Temptation Island. Karim is twintig jaar oud en valt op het eerste oog niet heel erg op in Temptation Island, maar dat is volgens eigen zeggen ook juist zijn kracht. Of hij er daarmee in slaagt om één van de dames Jolien, Lisa, Rosanna of Lize voor zich te winnen, is de vraag.

Karim Leone in Temptation Island

Karim Leone doet mee aan Temptation Island en wil een puinhoop gaan maken van de nodige relaties, zo vertelde hij alvast. “Ik ben hier niet om relaties kapot te maken, maar om te genieten van het vrijgezellenbestaan”, gaf de hunk alvast te kennen. “Ik ben een rustig persoon, een rustig type. Maar stille wateren hebben diepe gronden.”

Hij had met zijn eerste indruk in ieder geval al één vrouw voor zich gewonnen. “Dat vond ik een mooie jongen, want hij lijkt op mijn vriend. Hij heeft hetzelfde tintje, z’n haar zat ook zo naar achteren. Ik zei: die lijkt wel op Herbert. Ik vergelijk dan direct”, vertelde Jolien. Zelf is Karim overigens niet altijd trouw geweest en hij weet het eigenlijk wel zeker dat hij in Temptation Island wel iemand voor zich weet te winnen.

Wie is Karim Leone?

Karim Leone is met zijn twintig jaar de jongste verleider in Temptation Island. In het dagelijks leven is de kans groot dat je hem treft in Maasmechelen. Dat is niet alleen de plaats waar hij geboren is, maar ook de plek waar hij werkzaam is.

De vrijgezelle hunk is in die stad werkzaam in een winkel van Ralph Lauren. Tegenwoordig woont Karim overigens niet meer in België. Maastricht is zijn woonplaats. Karim is overigens bevriend met Giuseppe Cirignola.

De andere verleiders uit Temptation Island 2017 zijn Dylan Aerts, Ken Stoffers, Quinten Claeys, Levi Kasanrokyat, Giuseppe Cirignola, Alex Maas en Kevin van Schie.

Karim Leone is te volgen via Instagram en Facebook.