Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 7 augustus 2021

Laatst Geüpdatet: 4 augustus 2021

Karim, de partner van Marc Marie Huijbregts

Marc Marie Huijbregts is een Nederlandse acteur, presentator en cabaretier. Hij werd geboren in 1964 in Tilburg. Nadat Huijbregts zijn havo-diploma op zak heeft, besloot hij personeelswerk te gaan studeren in Breda. Al snel ontdekte hij zijn passie voor de musicalwereld. Hij debuteerde in zijn eerste musical genaamd Company en daarna volgden vele andere rollen in musicals, theaterstukken, opera’s en televisieprogramma’s.

Inhoudsopgave

Naamsbekendheid door Cameretten festival

In 1998 sloot Huijbregts zich aan bij Comedytrain. Een jaar later won hij het Cameretten festival. Hij won niet alleen de finale, maar ook de publieks- en persoonlijkheidsprijs, wat een hele prestatie was. In 2000 startte hij met zijn eerste eigen soloprogramma genaamd Marc-Marie H. Ook was hij te zien in Dit was het nieuws van TROS. Dit leverde hem veel naamsbekendheid op waardoor zijn carrière vervolgens als een trein ging.

Diverse televisieprogramma’s

Huijbregts was van 2003 tot 2010 te zien in Het Sinterklaasjournaal als de Sorrypiet, waar hij zich in 2013 van distantieerde. In 2005 deed Huijbregts mee aan Wie is de Mol? en hij werd de winnaar van het bekende programma. Daarnaast was Huijbregts ook elke vrijdag te zien als vaste gast bij De Wereld Draait Door. In 2006 was Huijbregts te zien het een remake van ‘t Schaep met de 5 poten. Vanaf 2009 presenteerde Huijbregts het programma Marc-Marie in ‘t Wild. In dit programma ging hij op zoek naar gevaarlijke dieren om er vervolgens mee op de foto te gaan. In 2021 was hij bovendien kandidaat in De Slimste Mens.

Privéleven

Huijbregts is in 2004 getrouwd met zijn Algerijnse partner genaamd Karim. De twee ontmoetten elkaar ooit aan de leestafel van het Amsterdamse café De Jaren. De relatie is niet altijd makkelijk, omdat de familie van Karim denkt dat hij getrouwd is met een vrouw. Karim is een chef-kok en de twee hebben een gedeelde liefde voor reizen en koken. In 2020 ging in de Story het gerucht dat de twee gescheiden zouden zijn, maar dat sprak Huijbregts tegen: ,,Buiten al deze narigheid lees ik net in de Story dat ik gescheiden ben! Jammer, ook jammer dat ik er zo achter moet komen.”

Vermogen

Over het financiële plaatje van de cabaretier en tv persoonlijkheid is door Quote het één en ander geschreven. Zo stelt het blad dat Marc Marie Huijbregts 2000 euro per optreden als tafelheer bij DWDD kreeg. Zijn eigen bedrijf zou in 2016 een eigen vermogen van 2,2 miljoen euro hebben gehad. Daarnaast zou hij wat vastgoed bezitten.