Sterren op TV
Kallie ex Beau Ex on the Beach Double Dutch

Kallie Steiner is ex van Beau in Ex on the Beach Double Dutch

Kallie Steiner is de ex van Beau in Ex on the Beach Double Dutch. De jongeman is afgereisd naar de villa in de hoop dat hij Beau weer voor zich kan winnen. Gezien zij in de villa echter weer terecht is gekomen bij Jorden is het maar zeer de vraag of ze open staat voor een hereniging met haar andere ex.

Kallie ex Beau in Ex on the Beach Double Dutch

Kallie is de ex van Beau in Ex on the Beach Double Dutch. Hij heeft maar één doel. “Ik ben Kallie, de ex van Beau, en ik ben hier gewoon om Beau terug te winnen. Vier maanden geleden ben ik een paar keer met Beau naar bed gegaan, zijn we een beetje gaan daten in Amsterdam en beetje gaan chillen samen. Toen is het even opgehouden voor een paar weken.”

Hij weet precies wat hij zo leuk vindt aan Beau. “Beau heeft van die mooie tieten. Niet van die hang of schuin, dat zeg ik ook weleens tegen haar. Haar tieten zijn mooi en haar figuur en haar billen. Ze is ook goed in bed. Dus dat ga ik weer proberen te laten gebeuren”, aldus Kallie. Kallie is in het dagelijks leven overigens werkzaam als acteur en presentator bij ParraTV.

Ex on the Beach deelnemers 2018: Elodie Laay, Roy van den Branden, Jamecia Baker, Nico Gossye, Channah Koerten, Jorden, Lie Meurs, Alex Maas

Kallie is te volgen via Instagram en Facebook.