Sterren op TV
Kaj Gorgels Expeditie Robinson 2017

Kaj Gorgels bekend van Expeditie Robinson, YouTube en meer

Kaj Gorgels timmert sinds 2017 stevig aan de weg. Via YouTube werd hij landelijk bekend en dat kwam hem niet alleen op een uitnodiging voor Expeditie Robinson te staan. Kaj Gorgels presenteert inmiddels ook op de nationale televisie, voor RTL 4.

Kaj Gorgels in SOS: Mijn vakantie is een hel

Kaj Gorgels is via SOS: Mijn vakantie is een hel sinds 2017 ook op televisie te zien. Samen met presentator John Williams maakte hij dit programma voor RTL 4. Het doel van dit programma is duidelijk: mensen te hulp schieten die daar om gevraagd hebben, omdat de vakantie uit dreigt te lopen op een drama. Samen met hygiëne-expert zoeken John Williams en Kaj Gorgels de gedupeerden op en proberen een oplossing te zoeken.

Kaj Gorgels werd bekend via YouTube, maar de stap naar de televisie was voor hem een droom, ook al zijn er volgens hem weinig verschillen. “Uiteindelijk komt het allemaal op hetzelfde neer, maar televisie heeft voor mij een magisch imago. Jongeren vinden dat kastje in de woonkamer ouderwets, maar ik vind het wel nog wat hebben. Heel tof dat ik deze kans krijg”, aldus de blonde kerel in RTL Boulevard.

Kaj Gorgels in Expeditie Robinson

Kaj Gorgels was in 2017 ook te zien in Expeditie Robinson. In het achttiende seizoen was hij één van de vijftien Bekende Nederlanders van het populaire survivalprogramma. Ook deden er vier Onbekende Nederlanders aan het programma mee. Op het moment van zijn deelname was hij 27 jaar en uiteraard maakte hij zijn deelname wereldkundig via zijn eigen YouTube-kanaal. Op YouTube werd Kaj namelijk vooral bekend vanwege Kaj’s Typetjes en hoe kan het ook anders dat hij bij de bekendmaking van zijn deelname aan Expeditie Robinson presentator Dennis Weening nadeed.

Lees ook: Alle Expeditie Robinson deelnemers

Wij zijn benieuwd of Kaj Gorgels met zijn typetjes in Expeditie Robinson 2017 ook voor een beetje sfeer weet te zorgen. Tegenover RTL liet Kaj Gorgels overigens weten dat het niet altijd leuk was op het eiland. “Ik heb daar heel veel vrienden gemaakt. En ook wel wat vijanden. Maar goed, wat op het eiland gebeurt moet je op het eiland laten, vind ik.”

Volg Kaj Gorgels op Facebook en Instagram

Expeditie Robinson gemist? Je kunt het hele seizoen kijken via Videoland!