Sterren op TV
Juvat Westendorp

Auteur: Senna Reimink

Datum: 2 januari 2017

Laatst Geüpdatet: 19 oktober 2022

Juvat Westendorp is acteur, presentator, danser en choreograaf

Juvat Westendorp is acteur, presentator, danser, choreograaf en een man die wij graag voorbij zien komen op de televisie. Westendorp werd in de afgelopen jaren vooral bekend vanwege zijn talent voor dansen, mede omdat hij één van de deelnemers is van So You Think You Can Dance. Juvat is uiteindelijk zelfs officieel Nike danser geworden. Tegenwoordig kennen we hem echter van veel meer dan alleen zijn danscarrière.

Inhoudsopgave

Juvat Westendorp als danser

Juvat Westendorp is al jarenlang een verdienstelijk danser. Zijn grote bekendheid heeft hij vooral te danken aan zijn deelname aan So You Think You Can Dance. Alhoewel hij nooit een dansopleiding heeft gevolgd, wist hij wel de harten van het Nederlandse publiek te winnen met zijn deelname aan SYTYCD. En sindsdien hebben we deze breakdancer op veel plekken voorbij zien komen.

Ook tegenwoordig houdt Juvat zich nog altijd bezig met dansen. Zo heeft hij zijn eigen dansschool, genaamd Juvat Dance Academy en geeft hij graag les aan kinderen. Daarnaast is Juvat choreograaf. De in Osdorp geboren Juvat is het dansen dus zeker nog niet verleerd.

Juvat Westendorp als Hugo Symor in De Spa

Juvat Westendorp is Hugo Symor in De Spa. De talentvolle acteur gaan we in De Spa leren kennen als General Manager Hugo. Nu al wordt hij omschreven als ‘de bad boy in a suit’. Hugo veroverde zijn baan bij de sportschool nadat hij van portier op was geklommen naar General Manager. Ongetwijfeld gaan we in de latenight soap De Spa ook zijn ‘bad boy’ kant leren kennen.

Juvat Westendorp als acteur

Juvat Westendorp is inmiddels buiten De Spa ook een aardige CV aan het opbouwen wat betreft acteerwerk. Vlak na zijn deelname aan So You Think You Can Dance had hij al een grote rol in Who’s In, Who’s Out te pakken. Daarna zagen we hem in Malaika, Gooische Vrouwen 2 en deed hij mee aan Fort Boyard.

Inmiddels staat er al veel meer op het lijstje van de nu 27-jarige Juvat. Hij is te zien in Onze Jongens, had in het verleden een rol als Ardil Baydar in Goede Tijden, Slechte Tijden en deed mee aan Tuintje in mijn hart. De afkomst van Juvat is overigens Nederlands/Surinaams.

Juvat Westendorp is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.