Sterren op TV
Juultje Tieleman is de vriendin van Koen van Heest

Juultje Tieleman is de vriendin van Koen van Heest

Juultje Tieleman, is de prachtige vriendin van YouTuber Koen van Heerst. Zij had eerder een relatie met onder andere Don de Jong en Gio Latooy. In de nieuwjaarsnacht van 31 december op 1 januari 2022 werd bekend dat het stel een relatie had. In een story op Instagram werd het stel zoenend gespot. De vriendin van Koen van Heest is geboren op 7 juli 1999.

Juultje Tieleman
© Instagram @juultjetieleman

Inhoudsopgave

Dit is Juultje Tieleman

De prachtige Juultje Tieleman is één van de populairste influencers van ons land. Ze werd in 2016 al bekend, omdat ze een relatie had met YouTuber Gio Latooy. Hij kreeg overigens later een relatie Jade Anna.

De vriendin van Koen van Heest heeft op haar Instagram-account meer dan 1 miljoen volgers. Ze is ook actief op TikTok en YouTube. Op dit social media platform heeft de jonge dame 267.000 volgers. De knappe blondine upload maandelijks minimaal 1 YouTube video. Op haar kanaal heeft ze 173.000 abonnees.

De YouTuber Koen van Heest
© Instagram @bankzitters

De YouTuber Koen van Heest

Koen van Heest is al jaren actief op YouTube. Eerder, maakte hij gamevideo’s onder de naam ‘DNPNL’. Zijn YouTube-kanaal kun je nu vinden onder de naam ‘Koen’. Het kanaal van de vriend van Juultje Tieleman is aangemaakt op 31 mei 2022. Tot nu toe zijn, zijn video’s méér dan 215.000.000 keer bekeken.

Kaasje

Koen, kwam op het geweldige idee om een app te laten maken door een freelancer op Fiverr. Binnen korte tijd was het de populairste app in de app- en playstore. De app bleek een ongekend succes. Hier verdiende hij méér dan 50.000 euro mee. Dat vertelde de YouTuber in een video. Dit alles deelde hij op zijn YouTube-kanaal.

De bankzitters
© Instagram @bankzitters

De Bankzitters

De vriend van Juultje Tieleman is één van de leden van ‘De Bankzitters’. De andere leden zijn Robbie van de Graaf, Milo ter Reegen, Raoul de Graaf en Matthyas het Lam. ‘De Bankzitters’ is een groep YouTubers die samen grappige filmpjes maken . Ze zijn erg populair onder jongeren.

Lees ook: Dit is de vriendin van Robbie van de Graaf

Foto’s © Instagram