Sterren op TV
Dit is het appartement van Juultje Tieleman

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 25 mei 2023

Laatst Geüpdatet: 10 juni 2023

Dit is het appartement van Juultje Tieleman

De 23-jarige Juultje Tieleman kocht op 22-jarige leeftijd een prachtig appartement met uitzicht op de Erasmusbrug.

Ze liet het nieuwe appartement helemaal naar haar smaak verbouwen. Ze plaatste een video op YouTube waarin ze haar appartement liet zien, en dat zag er fantastisch uit! 

Juultje Tieleman kocht een fraai appartement in Rotterdam
© Instagram

Inhoudsopgave

Juultje Tieleman kocht een fraai appartement in Rotterdam

Het uitzicht liegt er niet om, de 23-jarige Juultje heeft het goed voor elkaar. Het appartement dat ze alleen kocht, kostte naar schatting 750.000 euro.

Ze kan dit betalen door de vele samenwerkingen die ze doet. Op Instagram, TikTok en YouTube is ze erg actief. Op Instagram heeft ze meer dan 1 miljoen volgers.

Succesvolle carrière als influencer

Haar succes heeft Juultje maar aan iemand te danken: Gio Latooy. De bloedmooie blondine is namelijk de ex-vriendin van YouTuber Gio. Doordat zij een relatie had met Gio is ze bekend geworden. Daarna had ze nog een relatie met YouTuber Don de Jong, geruchten gaat dat ze ook een korte relatie heeft gehad met Rijk Hofman. Ditmaal is mede-YouTuber Koen van Heest de gelukkige.

Succesvolle carrière als influencer
© Instagram

Vermogen van 10 miljoen euro

Volgens Jan Roos en Dennis Schouten van het YouTube-kanaal RoddelPraat heeft de 23-jarige Juultje een vermogen van 10 miljoen euro.

Dit bizarre bedrag zal ze verdiend hebben met al haar samenwerken. Ook Dennis zat een tijd achter Juultje aan, ze hapte niet toe, Dennis is nu wel gelukkig met zijn nieuwe vriendin. Ook Jan Roos heeft al jaren een vriendin.