Sterren op TV

Jutta Leerdam en Jake Paul hebben een relatie!

Afgelopen week kwam het nieuws naar buiten dat Nederlandse-schaatsster Jutta Leerdam een relatie heeft met de bekende bokser/YouTuber Jake Paul. Dit maakten de twee bekend doormiddel van een foto op Instagram. Al is het niet helemaal nieuw, want de twee waren al meerdere keren samen gespot!

Jutta Leerdam

De bekende schaatsster Jutta Leerdam is 24 jaar en al een aantal jaar actief in de professionele sportwereld. In 2017 werd Leerdam wereldkampioen World Junior Championships. Het jaar erna werd ze professioneel schaatsster en tekende ze een contract bij Team IKO. Tot nu toe kende ze haar betere jaren vanaf 2022. In dat jaar pakte ze de winst op de 1000 meter. Dit lukte haar in 2023 ook weer. Verder wist ze ook zilver te pakken op de World Olympics. En op de World Sprint Championships 2022 wist ze goud te pakken.

Jutta is niet alleen op de baan succesvol, ze heeft namelijk een behoorlijke social following. Op instagram deelt Leerdam haar foto’s met zo’n 4,2 miljoen volgers. Ook deelde ze afgelopen maandag 3 foto’s samen met de Amerikaanse influencer, maar de reacties zijn niet positief. Met opmerkingen als: “in Nederland zeggen we niet welkom, maar opgesodemieterd”, komt het erop neer dat de algemene mening van Nederland niet al te best is.

Wie is Jake Paul?

Jake Paul is de bekende tweelingbroer van Logan Paul. De twee zijn enorm bekend over de wereld en komen uit Amerika. Beiden hebben al jarenlang een YouTube-kanaal die maar liefst 20,3 en 23,6 miljoen volgers telt. Vorig jaar bracht broer Logan een sportdrank uit samen met KSI. Het bijzondere hieraan, een tijd geleden waren de twee nog aartsvijanden van elkaar.

Jake is 26 jaar en deelt al heel wat jaren zijn persoonlijkheid op het internet. Voornamelijk op YouTube. In mei 2014 startte hij zijn kanaal nadat hij al een ruime 5 miljoen abonnees had op de app Vine. Disney Channels pikte hem op en Jake nam deel aan de comedy serie Bizaardvark. Helaas stopte Disney de samenwerking met Paul omdat er geruchten van hard feesten en veel geluidsoverlast kwamen van Paul’s buren.