Sterren op TV
Justin kookt in Masterchef Holland 2016

Auteur: Senna Reimink

Datum: 18 maart 2016

Laatst Geüpdatet: 18 maart 2016

Justin Niessen uit MasterChef Holland 2016

De van Curaçao afkomstige Justin Niessen doet in 2016 ook een gooi naar de titel MasterChef Holland. De amateurkok, die ons door zijn looks en tatoeages veel doet denken aan Manchester United-aanvaller Memphis Depay, is tegenwoordig woonachtig in Rotterdam. De prins in de keuken koos er op achttienjarige leeftijd voor om Curaçao en zijn familie daar achter zich te laten om te gaan studeren in Rotterdam.

Justin Niessen als kok

“Ik ben 6 jaar geleden naar Nederland gekomen om een hotelschool-opleiding hier te doen en nu studeer ik accountmanagement”, zo liet de meest gespierde kandidaat van MasterChef Holland 2016 weten toen hij zich voorstelde aan de kijkers van het veelbekeken kookprogramma. Het plan van Justin Niessen is om, na het behalen van zijn diploma, terug te keren naar het land waar zijn hart ligt. “Curaçao is een paradijs om te wonen natuurlijk.”

De vader van Justin, die helaas is overleden, kon in de keuken ook aardig uit de voeten. Op Curaçao had hij namelijk een bakkerszaak. Zelf is Justin sinds oktober 2014 assistent-kok in het Fellini Restaurant te Rotterdam.

Heeft Justin Niessen een vriendin?

Niet alleen zijn liefde voor eten werd in Nederland sterk ontwikkeld, ook sloeg hij in het koude kikkerlandje een vriendin aan de haak. Justin heeft namelijk een relatie met Amanda. Een van zijn hobby’s is dan ook om leuke activiteiten te ondernemen met zijn vriendin.

Justin blijkt een sportief type. De voormalig kelner van onder andere Las Palmas en nhow doet namelijk aan kickboksen en is daarom dan ook regelmatig terug te vinden in de sportschool. Daarnaast behoren ook zeilen en zwemmen tot zijn hobby’s. En iemand die veel van eten houdt, doet er natuurlijk wel goed aan om op zijn voeding te letten. Dat doet Niessen dan ook.

Justin Niessen Masterchef Holland 2016