Sterren op TV
Justin de Mari House of Talent zanger

Justin de Mari in House of Talent

Justin de Mari is te zien in House of Talent. In het talentenprogramma krijgen opkomende artiesten de kans om 24/7 aan hun muziekcarrière te werken. In de tijd dat ze in het huis zitten, moeten ze echter wel iets van hun carrière maken. Lukt dat niet, dan kunnen ze in de eerstvolgende eliminatieronde alweer naar huis worden gestuurd. Justin wil er echter alles aan doen om het te maken in House of Talent.

Justin de Mari House of Talent

Justin de Mari wil in House of Talent aan zijn carrière werken. De 26-jarige jongeman studeerde voordat hij in het huis terechtkwam gewoon nog, maar nu staat er iets anders op hem te wachten. Justin mag in House of Talent plaatsnemen om 24/7 aan zijn carrière in de muziekwereld te werken. Een heel andere wereld dan hij tot op heden gewend is.

Justin richtte zich tot op heden namelijk vooral op zijn opleiding. Hij volgde de opleiding Toegepaste Psychologie aan de Hanzehogeschool Groningen en was ondertussen werkzaam als verkoopmedewerker. Hij blijkt echter ook prima te kunnen zingen en uitgerekend daarmee wist hij de juryleden van House of Talent voor zich te winnen.

Justin de Mari vervanger Trevor

Justin de Mari is de vervanger van Trevor alias iAM. Justin zal dan ook ongetwijfeld als geen ander weten hoe hard je moet vechten voor je plek in House of Talent. Zodra je na zes weken onderaan staat in de Money Chart of de Social Media Chart word je namelijk al geëlimineerd en maak je kans om naar huis te gaan.

In de eerste eliminatieronde werd Jorieke Sterken genomineerd omdat ze onderaan de Social Media Chart stond. Trevor stond op zijn beurt onderaan de Money Chart. Hij kon het tij niet keren en zag hoe Justin zijn plaats in het huis innam. Van Justin kunnen we vooral veel popmuziek verwachten.

Justin de Mari is te volgen via Facebook en Instagram.