Sterren op TV
Jurre Geluk Spuiten en Slikken

Auteur: Senna Reimink

Datum: 7 juni 2017

Laatst Geüpdatet: 17 augustus 2023

Jurre Geluk presentator Spuiten en Slikken

Jurre Geluk is de presentator van Spuiten en Slikken. We leerden hem in de afgelopen tijd al kennen als de online-presentator van het populaire programma, maar de televisie-klus bleef lange tijd achterwege. Daar is nu verandering in gekomen. Jurre, die een flinke weg heeft moeten bewandelen om uiteindelijk bij Spuiten en Slikken terecht te komen, is vanaf 2017 de trotse presentator van het programma. Daarnaast is hij ook werkzaam voor 101TV.

Wie is Jurre Geluk?

Jurre Geluk heeft zijn roots in Veenendaal liggen. Hij groeide daar op en ging daar naar school. Jurre rondde zijn HAVO-carrière af en nog in diezelfde periode was hij al druk bezig met de vooropleiding van de dansacademie van Lucia Marthas. Hij werd daar zelfs zo goed in dat hij ervoor koos om HBO te studeren aan de Dansacademie van Lucia Marthas. Die studie heeft de 25-jarige Jurre veel gebracht.

Zo kwam hij daardoor onder meer terecht in de musical Droomvlucht en liep hij stage bij X-Factor. Ook heeft hij de stemmen van een aantal programma’s ingesproken. Na zijn studie heeft Jurre Geluk de overstap gemaakt naar presenteren. Hij kwam in de BNN-VARA Academy terecht en mede daardoor zien we hem nu ook als presentator van Spuiten en Slikken.

Jurre Geluk als presentator

Jurre Geluk timmert nu hard aan de weg als presentator. Jurre is één van de gezichten van 101TV en binnenkort dus ook van Spuiten en Slikken. “Ik kom vanuit de BNN-VARA Academy, dat is dat opleidingstraject. En zo kwam ik bij 101TV. Het is eigenlijk de bedoeling dat je vanuit het opleidingstraject dan weer doorvloeit naar andere dingen. En dat is nu gelukt!”, vertelde Geluk bij Eddy Keur op OUTtv.

“Het is altijd wel mijn droom geweest om daar te presenteren.” Nu ziet Jurre die droom in vervulling gaan. Jurre Geluk is de presentator van Spuiten en Slikken. Nog voor zijn debuut als presentator op tv voor Spuiten en Slikken maakte hij al indruk met een reportage waarin hij hand in hand over straat liep met een man.