Sterren op TV
Wickie Jürgen DNA Onbekend

Jürgen en Wickie in DNA Onbekend

Jürgen en Wickie zijn te zien in DNA Onbekend. De twee zijn er allebei van overtuigd dat de man van wie zij dachten dat het hun vader was, toch niet hun vader is. De twee gaan in DNA Onbekend met de hulp van Caroline Tensen dan ook op zoek naar wie nu eigenlijk hun echte vader is. Zullen ze dat ooit te weten komen?

Jürgen in DNA Onbekend

Jürgen doet mee aan DNA Onbekend. Hij is in Duitsland geboren, maar vertrekt op zevenjarige leeftijd samen met zijn moeder naar Nederland. Hij krijgt te horen dat ze op de vlucht slaan voor zijn gewelddadige vader. Pas jaren later komt hij erachter dat de man van wie hij dacht dat het zijn vader was, eigenlijk helemaal niet zijn vader is.

Dat komt uit op het moment dat hij een zus blijkt te hebben, waarvan hij het bestaan niet wist. Al snel blijkt dan ook dat zijn moeder niet gevlucht is voor Jürgens biologische vader. Jürgen hoopt er nu achter te komen wie wel zijn echte vader is.

Wickie in DNA Onbekend

Ook Wickie is in DNA Onbekend op zoek naar haar biologische vader. In de puberteit leert Wickie haar vader voor het eerst kennen, maar dan krijgt ze ook direct te horen dat hij niet echt haar vader is. Wickie besluit het verhaal te vertellen aan haar nicht en dan lijkt ineens heel iemand anders haar vader te zijn. Wickie’s nicht vermoedt namelijk dat haar vader ook de vader van Wickie is.

In DNA Onbekend gaat Wickie samen met Caroline Tensen op onderzoek uit om er eindelijk, na zoveel jaar, achter te komen wie haar biologische vader is.

De afgelopen weken in DNA Onbekend:
Sydney en Heleen
Peter en Hilde
Suze en Esther
Rita en Pascal