Sterren op TV
Juliette Hans De Slechtste Chauffeur van Nederland

Juliette met Hans in De Slechtste Chauffeur van Nederland

Juliette doet door Hans mee aan De Slechtste Chauffeur van Nederland. Deze vrijgezelle dame is 32 jaar oud en heeft nog niet zo lang de beschikking over haar rijbewijs. Alhoewel ze er wel in geslaagd is om haar rijbewijs in de wacht te slepen, maakt goede vriend Hans zich toch wel degelijk zorgen om haar rijkunsten.

Juliette in De Slechtste Chauffeur van Nederland

In De Slechtste Chauffeur van Nederland zien we Juliette met Hans aan haar zijde in de auto stappen en dat levert zo nu en dan toch merkwaardige situaties op. Juliette is door Hans opgegeven voor De Slechtste Chauffeur van Nederland. “Ik heb Juliette opgegeven voor dit programma, omdat ik vind dat zij gewoon een publiekelijk lesje nodig heeft. Want ik zit vaak genoeg naast haar dat ik denk van: Waarom ben ik hier naast gaan zitten, hoe durf ik”, vertelde Hans.

Juliette begrijpt er helemaal niets van. “Ik vind het gewoon echt onbegrijpelijk dat Hans mij heeft opgegeven voor dit programma. Ik snap het gewoon echt niet. Hij is degene die mij afleidt en dan kan iedereen dat nu ook gewoon eindelijk eens zien dat ik daardoor veel fouten maak.”

Juliette provoceert medekandidaten

Juliette heeft er overigens ook een handje van om ruzie te schoppen met haar medekandidaten. Op Facebook sprak ze daar over. “Ik krijg van mensen best wel vaak de vraag wat ik het leukste vond om te doen. Wat ik toch wel het leukste vond om te doen, was mijn medekandidaten provoceren. Je hebt dagen van twaalf uur en dan heb je een kort lontje, je bent vrij snel geïrriteerd. Je kunt weinig nog hebben en dan heb je zoiets van: Man, rot op”, aldus Juliette, die de kijkers adviseert om er popcorn bij te pakken als ze naar De Slechtste Chauffeur van Nederland kijken.

Juliette is te volgen via Facebook.

De andere deelnemers aan De Slechtste Chauffeur van Nederland 2017 zijn Jolanda en Joost, Nicole en Dominique, Marsha en Angelo, Emese en Ferry, Henk door Patricia en Tireilly door Cora.