Sterren op TV
Julia Mekkes vriendin Dave Roelvink

Auteur: Senna Reimink

Datum: 3 maart 2017

Laatst Geüpdatet: 3 maart 2017

Julia Mekkes is de vriendin van Dave Roelvink

Julia Mekkes is de vriendin van Dave Roelvink. De zoon van volkszanger Dries Roelvink is best een beetje een playboy te noemen, maar Julia Mekkes heeft daar wat aan veranderd. Sinds kort zijn de twee een huis setje.

Julia heeft vriend Dave Roelvink getemd

Een tijdje geleden al gaf dj en BN’er Roelvink aan dat hij best openstond voor een relatie, maar daarbij zei hij wel gelijk dat hij de juiste persoon nog niet tegen het lijf was geloven. Afgelopen december veranderde dat en kwam hij de 24-jarige rechtenstudente Julia tegen.

Sindsdien botert het eigenlijk wel tussen de twee, alhoewel Dave nog niet in de publiciteit is getreden met zijn nieuwe wederhelft. Wel plaatste hij meermaals berichtjes onder foto’s van Julia op social media, zoals bijvoorbeeld ‘mijn knapste’ en ‘mijnes’.

Dave en Julia Mekkes feesten op Curaçao

Julia en Dave werden al meermaals, ongewild,  op de gevoelige plaat vastgelegd in het openbaar. In een restaurantje bijvoorbeeld, maar ook zoenend op straat en samen feestend op Curaçao. Roelvink vertelde ooit dat hij het Braziliaanse model Adriana Lima zag als zijn droomvrouw, maar nu lijkt hij dus zijn eigen Adriana gevonden te hebben. Of in ieder geval: de mogelijkheid is groot dat Julia Dave versierde en niet andersom, Roelvink heeft immers al eens gezegd: “Ik wacht tot vrouwen naar mij komen.” Gevraagd naar Julia wilde de dj overigens niet bepaald veel kwijt: “Laat ik het zo zeggen; ik zie wel af en toe iemand.”

Roelvink is ongetwijfeld heel erg blij dat hij nu iemand heeft om zijn leven mee te delen. In een interview met VIVA onthulde hij immers: “Als ik niks doe, nodig ik vrienden uit en gaan we playstationen. Filmpje kijken, eten bestellen. Zo pak ik mijn rust. In mijn eentje chillen kan ik niet. Ik heb het weleens geprobeerd, op 
de bank voor de tv, maar ik vind het verschrikkelijk. Het confronteert me met mijn alleen-zijn, dat ik denk: is dit het?”

Julia Mekkes kun je volgen via Instagram en Facebook.

Geplaatst door Julia Mekkes op maandag 22 augustus 2016

Geplaatst door Julia Mekkes op maandag 4 januari 2016