Sterren op TV
Judith Patrick Ilona Loosdrecht Luxemburg Ik Vertrek

Auteur: Senna Reimink

Datum: 17 november 2017

Laatst Geüpdatet: 17 augustus 2023

Judith, Patrick en Ilona in Ik Vertrek naar Luxemburg

Judith Koopmanschap verlaat Loosdrecht in Ik Vertrek voor Luxemburg. In het dagelijks leven is Judith werkzaam als pedicure, maar in het buitenland wil ze heel iets anders gaan doen. De 53-jarige Judith neemt een draaiende camping, een zwembad en een restaurant over in het plaatsje Tarchamps. De camping is echter nogal oubollig, waardoor er zeker wel iets aan moet gebeuren. Samen met haar goede vriend Patrick Doos en hartsvriendin Ilona Bultstra slaan de ze handen in één om er wat van te maken in Luxemburg.

Judtih naar Luxemburg in Ik Vertrek

Judtih Koopmanschap, Patrick Doos en Ilona Bultstra gaan op avontuur in Ik Vertrek. De drie laten hun leven in Nederland achter zich om in Luxemburg een nieuw bestaan op te bouwen. Judtih heeft zelf echter niet het geld om de camping, het restaurant en zwembad even te kopen. De 53-jarige Patrick Doos gelukkig wel en hij schiet dan ook graag bij. Voor hem is het een prima investering in de grond en wie weet ook in de liefde. Ilona gaat vooral mee om zich te richten op de administratie en het boekingssysteem.

Vanwege reuma kan ze geen fysieke arbeid leveren. Het is de vraag of ze drie in staat zijn om de camping in Luxemburg op te knappen binnen het budget dat ze hebben. “Natuurlijk is het een hele stap. Ik moet het immers allemaal nog leren. Maar de vorige eigenaren, Anja en Peter, kijken in de beginperiode nog even over mijn schouder mee om goede raad te geven”, vertelde Judith al aan SVR Zomerinfo over haar avontuur.

Hoe is het nu met Judith, Patrick en Ilona uit Ik Vertrek?

De grote vraag is hoe het Judith, Patrick en Ilona is vergaan uit Ik Vertrek. De drie hebben hard gewerkt met als resultaat dat camping Um Bierg nu te bezoeken is. De camping bevindt zich dichtbij de grens van België en Luxemburg. De drie hebben het echt niet altijd makkelijk gehad in Luxemburg.

Zo moest onder meer een gastank vervangen worden en een horecaverguninng geregeld worden. Desondanks is de camping inmiddels wel geopend en kunnen bezoekers terecht op een speciale camping, waar zo nu en dan ook Nederlands eten wordt geserveerd..

Ik Vertrek de afgelopen weken
Girbe en Ronald naar Tenerife
Elsemarijn en Wim-Martijn Tamminga in Italië
Petra, Astrid, Kees, Jürgen en Jeanne in Duitse Hessen
Dave en Annie met Bed & Breakfast in Portugal