Sterren op TV
Judith Noyons Moon van Panhuys Nieuwe Tijden

Judith Noyons is Moon van Panhuys in Nieuwe Tijden 2

Judith Noyons is Moon van Panhuys in het tweede seizoen van Nieuwe Tijden. Waar de rol van Moon in het eerste seizoen nog werd vertolkt door Vajèn van den Bosch, is voor het tweede seizoen besloten dat er een nieuwe actrice in de huid kruipt van Moon. Judith Noyons is tot op heden absoluut nog geen bekende actrice, maar mogelijk dat haar rol in de spin-off van Goede Tijden, Slechte Tijden daar verandering in gaat brengen.

Judith Noyons is Moon van Panhuys in Nieuwe Tijden

Judith Noyons is te zien in het tweede seizoen van Nieuwe Tijden. Ze is woonachtig in Amsterdam en geboren in Utrecht. Ze studeerde in het verleden aan de Toneelschool in Arnhem. De makers hebben niet bekend gemaakt waarom ervoor gekozen is om een nieuwe actrice aan te trekken voor de rol van Moon.

Mogelijk heeft de nog jonge, maar zeer ambitieuze Vajèn van den Bosch toch een te druk schema voor de spin-off van Goede Tijden, Slechte Tijden. Het is voor Judith echter een uitgelezen kans om te laten zien wat ze allemaal kan.

Judith Noyons als actrice

Judith Noyons is druk bezig met het opbouwen van een carrièere als actrice. De in 2011 aan de Toneelschool afgestudeerde Judith zagen we vooral al voorbij komen op het toneel, waaronder in Pretpark en Don Carlos. Op de televisie zagen we haar ook al in onder andere Weemoedt, Hoe Het Zo Kwam Dat Ramenlapper Hoogtevrees Kreeg en Project Orpheus.

Het speelfilmdebuut van Noyons vond plaats in Feuten het Feestje. Ook Dokter Deen, Love Hurts, sky High, Vreemd Spel, Terug en Oog en Blik staan al op de CV van Judith. Ongetwijfeld wil de 28-jarige actrice die lijst in de komende tijd alleen maar verder gaan uitbreiden.

Judith Noyons is te volgen via Instagram en Facebook.