Sterren op TV
Judith dochter Stephanie Uitstel van Executie

Judith en dochter Stephanie in Uitstel van Executie

Judith en haar dochter Stephanie zijn te zien in Uitstel van Executie. Ruim tien jaar geleden vertrok Judith samen met haar dochter uit hun huis in Almere. In de tussentijd is het huis dat zij in Almere had volledig verwaarloosd door haar ex-man. Sinds september 2016 is de huur niet meer betaald en daar moet Judith nu voor opdraaien. Zij heeft echter niet genoeg geld om de rekenen te betalen en kan de woning in zijn huidige staat ook niet verkopen. Martijn Krabbé schiet te hulp in Uitstel van Executie.

Judith in Uitstel van Executie

Judith is tien jaar geleden met haar dochter gevlucht uit Almere. De 57-jarige Judith moest na een slecht huwelijk wel vluchten uit het huis dat ze had in Almere. Inmiddels blijkt dat haar ex-man het huis volledig heeft verwaarloosd. Overal ligt post en het huis ziet er niet meer uit. Dat is echter nog niet alles. Het hele gebeuren heeft ervoor gezorgd dat Judith inmiddels een schuld van 100.000 euro op heeft gebouwd.

De woning is in zijn huidige staat namelijk getaxeerd op 90.000 euro, terwijl er een hypotheek van 200.000 euro op staat. Een flinke restschuld waar Judith nu voor op moet draaien. “Ik ben zo boos. Hoe kan iemand dit een ander aandoen? Hoe kan dit?”, vraagt Judith zich vol verbijstering af.

Judith en haar huis in Almere

In 2003 ziet het er voor Judith allemaal goed uit. Samen met haar man en dochter neemt Judith haar intrek in een ruime woning in Almere. Het huis bevond zich dicht bij de school van haar dochter. “Het leek me wel een gezellige wijk.” Toch worden ze er nooit gelukkig en dat kwam door de man van Judith. “Hij was heel erg dominant en het was een grote man, dus als hij voor je staat dan is zijn wil wet.”

Stephanie weet nog goed hoe ze altijd op haar tenen liep en bang was voor haar vader. In 2005 heeft Judith er genoeg van en vlucht ze samen met haar dochter naar haar ouders in Amsterdam. Bij de scheiding wordt afgesproken dat Judith’s ex-man in het huis in Almere blijft wonen en de kosten zal betalen. Dat doet hij ook lange tijd, totdat Judith in september een brief ontvangt dat de hypotheek niet meer wordt betaald. Vanaf juni is hij van de aardbodem verdwenen. Daardoor moet Judith voor alle kosten opdraaien. In Uitstel van Executie hoopt Martijn Krabbé te kunnen helpen en dat blijkt uiteindelijk ook zeker gelukt.