Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 15 augustus 2021

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Joyce is de vriendin van Theo Maassen

Theo Maassen mag zich al ruim tien jaar één van de populairste cabaretiers van Nederland noemen. De Eindhovenaar heeft een relatie met Joyce Straalman. Samen hebben ze een dochter: Ruby.

Maassen leerde Joyce kennen in concertzaal de Effenaar in Eindhoven. Het was voor de die-hard PSV-fan aanleiding om, toen de nieuwbouwplannen voor de concertzaal te steunen: ,,De Effenaar moet blijven vanwege de wijven”, aldus de altijd genuanceerde Maassen. 

Filmrollen

Naast cabaretier speelde Maassen ook als acteur in onder meer Minoes, TBS en Doodslag. Tevens was hij gastheer in het interviewprogramma ’24 uur met’. Met name de uitzending met Viktoria Koblenko baarde opzien, omdat de twee het wel erg goed samen konden vinden. Ophef baarde de Eindhovenaar niet alleen met de ontvreemde UEFA Cup, maar ook toen hij Patricia Paay, PVV’ers en Volendamse cafébrand slachtoffers beledigde.

Vermogen Theo Maassen

Zijn vermogen wordt op meer dan 4,5 miljoen euro geschat. In 2008 raamde Quote het namelijk al op zo’n 4,5 miljoen. Sindsdien heeft de Eindhovenaar niet stilgezeten, waardoor hij vermoedelijk een vermogen heeft dat inmiddels flink is gegroeid, al zijn hier geen concrete bronnen voor en betreft dit een ruime schatting.