Sterren op TV
Hector Joyce Memories

Auteur: Senna Reimink

Datum: 12 maart 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Joyce voor Hector in Memories

Joyce doet voor Hector mee aan Memories. Joyce weet nog goed hoe ze in de jaren ’80 stapelverliefd werd op Hector en zelfs een relatie met hem aanging. De relatie tussen de twee liep echter spaak toen Hector terug moest keren naar Argentinië wegens het ontbreken van en verblijfsvergunning.

Joyce en Hector in Memories

Joyce en Hector uit Memories waren stapelverliefd op elkaar. De twee leerden elkaar in 1983 kennen op een Spaanse camping. Terwijl Joyce haar vakantie vierde op de Spaanse camping, bleek Hector er neergestreken vanwege een rondreis door Europa. De vonk tussen de twee sloeg al snel over en na de rondreis besloot Hector zelfs naar Nederland te vertrekken om weer samen te kunnen zijn met zijn geliefde Joyce.

Liefst vijf maanden lang woonden de twee samen, totdat hij terug moest omdat hij geen verblijfsvergunning had. Alhoewel de twee op dat moment nog beloven dat ze contact blijven houden, blijkt al snel dat er steeds minder communicatie plaatsvindt. Nu, vele jaren later, wil Joyce maar al te graag weer contact leggen met haar liefde van toen. Dat ze alleen zijn voornaam weet, maakt de zoektocht er echter niet makkelijker op.

De afgelopen weken in Memories:
Gerrit voor Gerrie en Anne Marie voor Renato
Theodora en Ola
Ellen en Rian
Els en Martine