Sterren op TV
Joyce Dorresteijn Bas Huijbrechts House Rules

Auteur: Senna Reimink

Datum: 11 oktober 2016

Laatst Geüpdatet: 8 oktober 2022

Joyce Dorresteijn met Bas in House Rules

Joyce Dorresteijn en Bas Huijbrechts gaan de strijd vol aan in House Rules. Het stel uit Etten-Leur laat er aan duidelijkheid geen enkele twijfel over bestaan. Ze gaan met gestrekt been het verbouwingsprogramma van NET5 in met als inzet de hoofdprijs van twee jaar hypotheekvrij wonen te winnen.

Joyce vol voor winst in House Rules

“Als er vies gespeeld moet worden, dan speel ik vies mee”, laat Joyce al weten tijdens het intro van House Rules. “We kunnen best tactisch spelen. Als er mensen in zitten die ons niet zinnen, dan kunnen we er best voor zorgen dat die eruit vliegen.” In het verbouwprogramma strijden vijf stellen om de hoofdprijs en ze moeten allemaal elkaars huis verbouwen. Het enige waar ze zich aan moeten houden zijn de vooraf opgestelde huisregels. De brunette is sinds het najaar aan het werk als teamleidsters bij Tommy Teleshopping en heeft een duidelijk doel mocht er gewonnen worden. “Dan gaan we nieuwe tieten kopen”, zegt Joyce met een grote glimlach.

Joyce heeft samen met de dertigjarige Bas een kleintje Lyem. “Een geschenk uit de hemel”, zo noemt de huisvader de kleine spruit. Joyce is zelf geen klustijger en heeft voor House Rules dan ook een duidelijk plan. “Bij de klusdingen moet ik naar Bas luisteren, daar heb ik geen verstand van. Maar ik ben niet vies van klussen en ik ben niet bang om vies te worden.”

Bas gaat in House Rules soms iets te snel

En Joyce en Bas gaan House Rules in met flink wat vuur. “We zijn allebei pittig met duidelijke meningen. We zijn geen ja en amen mensen. Dat zal wel voor botsingen zorgen.” Daarbij typeert Bas zijn vriendin ook helder. “Joyce is een echte doordrammer. Als ze iets in haar kop heeft, dan zal dat gebeuren.” Tegelijkertijd is Bas volgens Joyce soms wat te snel. “Eerst doen dan nadenken en dat kan soms wel eens mis gaan.”

Joyce Bas House Rules