Sterren op TV
Joyce de Waal Idols

Auteur: Senna Reimink

Datum: 24 februari 2017

Laatst Geüpdatet: 19 oktober 2022

Joyce de Waal komt liefde verspreiden bij Idols

Joyce de Waal is een opvallende verschijning bij Idols. De 21-jarige uit Breda komt namelijk niet mee doen om te winnen, ze heeft een heel ander doel bij de talentenjacht. “Ik kom zingen en liefde verspreiden. En dat komt omdat ik een heel bijzonder en magisch persoon ben. Ik wil iedereen mee laten genieten hoeveel ik van mezelf hou.”

Joyce de Waal is spiritueel ingesteld

Haar spirituele inslag deelt ze graag met anderen. “Ik ga al mijn levenservaring inzetten, ook uit mijn vorige levens. Die zullen mij helpen.” Ze is ook op andere werelden geweest, zo meldt Joyce de Waal bij Idols

“En niet alleen aardse werelden. Ik ben heel open over zaken als buitenaards leven. Het is voor mij heel moeilijk om naar de aarde te komen. Dit is de eerste planeet die vol zit met oorlog en geweld. En dingen die we eigenlijk helemaal niet kenden op andere planeten. Dat is waarom ik mijn liefde wil verspreiden.”

Jury van Idols wordt blij van Joyce

Ook voor de jury van Idols maakt ze direct naar spirituele insteek duidelijk en zorgt ervoor dat de juryleden nog voor de eerste toon al glimlachen. Dat wordt zodra Joyce aan haar auditie begint alleen maar beter. Het vrolijke nummer begeleid door haar eigen gitaarspel valt erg goed. Martijn Krabbé opent het bal. “Je hebt een eigen geluid. Niet alles is goed gezongen, maar ik word er wel heel erg blij van.”

Eva Simons benadrukt haar insteek. “Het is goed dat je met dingen als energie bezig bent, want er komt een erg goede energie van je af.” De normaal toch kritische Ronald Molendijk leek ook te zijn betoverd door Joyce de Waal. “Ik vond het helemaal te gek. En vooral omdat het in sommige opzichten rammelde en dat maakt muziek juist zo mooi.” Het leverde Joyce dan ook vier keer een ‘ja’ op en een vrijbrief naar de volgende ronde.