Sterren op TV
Joy van Keep The Voice of Holland TVOH

Auteur: Senna Reimink

Datum: 26 november 2017

Laatst Geüpdatet: 26 november 2017

Joy van Keep tienermoeder in The Voice of Holland

Joy van Keep doet mee aan The Voice of Holland. De achttienjarige tienermoeder deed zeer vastberaden mee aan de talentenjacht. Met het nummer Nobody’s Perfect van Jessie J hoopt ze tijdens haar Blind Auditions van TVOH de coaches te overtuigen. En dat deed Joy dan ook succesvol. De zangeres slaagde erin om haar favoriete coach voor zich te winnen; Anouk. In de Battles zien we Joy dan ook terug in Team Anouk.

Joy van Keep in The Voice of Holland

Joy van Keep weet precies waarom ze meedoet aan The Voice of Holland. Het is tenslotte haar droom om te zingen en om voor mensen op te treden. “Ik wil het natuurlijk gewoon maken in de muziekwereld, dus daar ga je natuurlijk voor. Ik ga mijn best doen”, vertelde ze al.

En haar best heeft ze zeker gedaan, want met haar uitvoering van Nobody’s Perfect van Jessie J wist ze Anouk te overtuigen. “Er zit iets bijzonders in jouw stem. Daar kan ik wat mee. We gaan ervoor!” De andere coaches hadden wel nog wat aan te merken op de zangkwaliteiten van Joy, maar ze is in ieder geval door naar de volgende ronde van de talentenjacht.

Joy van Keep als tienermoeder

Joy van Keep uit Breda kwam met een opmerkelijk verhaal binnen bij TVOH. Ze blijkt namelijk tienermoeder te zijn. Op zeventienjarige leeftijd werd ze plots zwanger en dat is nogal apart te noemen. Haar vriend had eerder namelijk te horen gekregen dat hij onvruchtbaar was omdat hij vroeger heel erg ziek is geweest.

“Het was onverwacht, maar we zijn helemaal aan hem gewend en nu is het moederschap heel leuk”, vertelde Joy. Zowel bij haar vriend als bij haar eigen ouders hebben Joy, haar vriend Levi en hun zoontje inmiddels een plekje.

Joy van Keep is te volgen via Instagram en Facebook.