Sterren op TV
Josje van Huijgevoort Adam Zkt

Josje Van Huijgevoort wil naakt hart van Tony veroveren in Adam Zkt. Eva VIPS

Josje van Huijgevoort gaat in Adam Zkt. Eva VIPS naakt op date met Tony Wyzczynski aka Sterretje, aka Tony Star. Speciaal voor het bijzondere datingprogramma verliet ze haar coffeeshop in Amsterdam, in de hoop gelukkig te worden in de liefde.

Josje van Huijgevoort in Adam Zkt. Eva op date met Tony

Josje van Huijgevoort meldde zich speciaal voor Tony aan voor Adam Zkt. Eva VIPS. Wanneer Josje omschrijft waar ze via Adam Zkt. Eva VIPS naar zoekt, dan lijkt Tony inderdaad prima in het profiel te passen. Josje van Huijgevoort geeft namelijk aan dat ze valt op grote en stoere mannen. Daar voldoet Tony wel aan. De uit Soest afkomstige Josje werkt in een coffeeshop en blijkt nog iets met Tony gemeen te hebben. Net als haar date is Josje op zoek naar ‘stabiliteit en rust in haar leven’.

Josje van Huijgevoort en Sterretje lijken daarmee op voorhand a match made in heaven, maar in Adam Zkt. Eva VIPS moet op het kleine eiland eerst blijken over er daadwerkelijk een klik is. Bovendien is Josje niet alleen met Tony op het eiland van Adam Zkt. Eva. In de vorm van Sofia Hoffman is er namelijk concurrentie. Samen mogen zij gaan uitmaken wie aan het einde van de aflevering de sleutel krijgt, om verder te ontdekken over er mogelijkheden liggen voor een serieuze relatie.

Meedoen aan Adam Zkt. Eva VIPS was voor Josje van Huijgevoort een behoorlijke stap. Toen ze zich van haar kleren moest ontdoen en naakt naar Tony moest zwemmen had Josje het niet meer. “Ik val bijna flauw van de zenuwen.” Erg zeker over haar verschijning is Josje ook niet. “Ik vind het heel erg spannend om mijn kleren uit te trekken op het vlot. Je bent toch bang dat je te dik bent, je bent altijd onzeker over een aantal dingen.”

De coffeeshop van Josje van Huijgevoort

Josje van Huijgevoort werkt in het dagelijks leven in een coffeeshop in Amsterdam. Eerder werkte ze met Cas van Huijgevoort in een coffeeshop in Soest. Later vertrok de 33-jarige blondine naar de hoofdstad, om daar op een legale manier wiet te verkopen aan liefhebbers. Josje liet zich niet ontvallen in Adam Zkt. Eva VIPS of ze, al dan niet met Sterretje, zelf ook graag een jointje rookt. Mogelijk loopt het in haar coffeeshop in Amsterdam wel storm naar haar naakte deelname aan het datingprogramma van RTL 5.

Volg Josje van Huijgevoort op Facebook en Instagram

Geplaatst door Joopie Huijgevoort op zondag 15 januari 2017

Geplaatst door Joopie Huijgevoort op donderdag 5 januari 2017

Geplaatst door Joopie Huijgevoort op maandag 8 mei 2017