Sterren op TV
Joshua Feytons verleider Temptation Island

Joshua Feytons in Adam Zkt. Eva VIPS na Temptation Island

Joshua Feytons doet mee aan Adam Zkt. Eva VIPS. Eerder was hij al als verleider te zien in Temptation Island, maar nu staat hij voor een heel nieuw avontuur. In Adam Zkt. Eva VIPS gaat Joshua naakt op zoek naar de liefde van zijn leven. Het is natuurlijk de grote vraag of Joshua er naakt in slaagt om een leuke vrouw tegen te komen.

Inhoudsopgave

Joshua Feytons in Adam Zkt. Eva VIPS

Joshua Feytons doet mee aan Adam Zkt. Eva VIPS. In dat programma gaat hij naakt op zoek naar een leuke vrouw. Bij Juice – Concentrate vertelde hij er al over. “Het is weer eens iets anders. Ik denk dat het wel een leuke ervaring gaat worden”, zo gaf hij al aan.

Dat de hele wereld straks een naakte Joshua kan zien, maakt hem niet uit. “Aan de ene kant is het natuurlijk niet leuk, maar aan de andere kant heeft iedereen het. Van kleins af aan zie je het al, dus ik schaam me er niet echt voor.” Hij denkt wel een leuke connectie over te houden aan het datinprogramma. Lena en Sophie komen op zijn eiland terecht.

Joshua Feytons verleider in Temptation Island

Joshua Feytons was één van de verleiders uit Temptation Island. Joshua is twintig jaar oud en daarmee was hij in 2018 de jongste verleider die meedoet aan het programma. Joshua is een sportief type en houdt zich in zijn vrije tijd graag bezig met motorcross. Toch zou hij ook graag wat willen doen met zijn looks. Hij hoopt dan ook op een carrière in de modellenwereld.

Bij Temptation Island komen de looks van Joshua wel van pas, al blijkt hij best een beetje verlegen. “De eerste dagen in Thailand durfde ik werkelijk niets. Gelukkig liet ik me meeslepen door de andere jongens. Ik heb ook nog nooit een relatie gehad. Mijn mama is vijf jaar geleden overleden en dat heeft heel veel met me gedaan. Misschien daarom dat ik zo’n rare ben in de liefde. Ik vind dat iets speciaals. Daarom ben ik zo kieskeurig. Mijn meisje moet ‘een speciaaltje’ zijn”, vertelde Joshua al aan Het Laatste Nieuws.

Joshua en Megan in Temptation Island

Joshua Feytons is erin geslaagd om het hoofd van Megan aardig op hol te krijgen in Temptation Island. Megan koos ervoor om met hem op date te gaan en merkte al snel dat ze in lange tijd niet zo gelukkig is geweest met een jongen. Ze begon steeds meer te begrijpen dat Kevin haar altijd slecht behandeld heeft. Uiteindelijk belandde ze zelfs met Joshua in bed, waarna hij snel duidelijk maakte dat hij haar alleen als vriendin ziet en niet als liefdesmateriaal.

Joshua Feytons is te volgen via Instagram en Facebook.