Sterren op TV
Josh Joshua Ritchie Love Island Ex on the Beach

Auteur: Senna Reimink

Datum: 1 januari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Josh Joshua Ritchie uit Love Island en Ex on the Beach

Josh Joshua Ritchie deed in 2015 mee aan Love Island. Met zijn 21 jaar oud behoort hij tot de jongste mannen die meededen aan het programma. Bij Love Island is het de bedoeling dat zes vrijgezelle mannen en vrouwen er in zes weken tijd op Mallorca in slagen om de perfecte koppels te worden. Mocht dat niet lukken, dan kun je de villa weer verlaten. De uiteindelijk winnaar gaat naar huis met 50.000 pond en natuurlijk flink wat naamsbekendheid.

Josh Ritchie in Love Island

Josh Ritchie, ook bekend onder zijn volledig naam Joshua Ritchie, doet een poging in Love Island. De 21-jarige jongeman is afkomstig uit Bolton en verdient zijn geld als zelfstandig timmerman. “Ik werk voor mijn vader. Hij vindt dat ik geen reet doe. De makkelijkste baan ter wereld. Een beetje appen met meiden en toch geld verdienen”, legt hij dan ook uit.

Josh Ritchie weet in Love Island precies waar hij naar op zoek is. “Ik val op bruinverbrande meiden met lekkere tieten, een flinke kont en goed in bed. Ik heb vaak seks, maar als ik ‘n relatie heb, ga ik niet vreemd. Ik heb normen.” Waarom Josh meedoet? “Ik doe mee, omdat ik nog geen meisje heb gevonden dat me kan temmen.”

Josh Ritchie in Ex on the Beach

Josh Ritchie was na zijn avontuur in Love Island nog niet klaar met reality-tv. Het feestbeest deed in 2017 namelijk ook nog eens mee aan Ex on the Beach. Josh kwam daar binnen als één van de vier mannen die vanaf het begin te zien was in de serie. Uiteindelijk kwamen zijn exen Chanelle McCleary, Jenny Thompson en Nicole Bass als exen van hem tevoorschijn op het eiland.

Josh Ritchie is te volgen via Instagram en Twitter.