Sterren op TV
Josh Moss Love Island Australia

Josh Moss uit Love Island Australia

Josh Moss is bekend uit Love Island Australia. Josh behoort al snel tot één van de favoriete deelnemers van de kijkers, maar daar is niet iedereen het mee eens. Andere deelnemers zouden na hun avontuur in de villa zelfs hebben aangegeven dat Josh gedrag in het huis heel anders was dan hoe hij op tv overkwam. Desondanks slaagde Josh er samen met Amelia Plummer in om op de derde plek te eindigen in het programma.

Josh Moss in Love Island Australia

Josh Moss is te zien in Love Island Australia. Josh is 25 jaar oud en nam vanaf de allereerste ag plaats in de villa. Hij veranderde liefst vijf keer van vrouw, maar toen hij Amelia Plummer eenmaal aan zijn zijde had, bleef hij haar trouw.

Voordat Josh meedeed aan Love Island, was hij werkzaam als sportadministrateur. Josh is geboren in Sydney en schijnt in het verleden te maken gehad te hebben met een catfish nadat hij een date had geregeld via een dating-app. “Ik ging op date en ik zag haar en probeerde snel de andere kant op te rijden. Ze haalde me in met een taxi, dus ik kon geen kant op. Het is vals adverteren, dat is illegaal. Ik denk dat dat heel slecht is”, vertelde Josh al, die vervolgens een verschrikkelijke date had.

Josh Moss en Amelia Plummer

Josh Moss kwam in Love Island Australia bij Amelia Plummer terecht. Zij kwam op dag 23 de villa binnen en vanaf dat moment heeft Josh haar niet meer losgelaten. Toch werden Josh en Amelia uiteindelijk niet de winnaar van het programma, die prijs ging naar Grant Crapp en Tayla Damir.

Wel hebben Josh Moss en Amelia Plummer een relatie overgehouden aan hun deelname aan het programma. De twee zijn stapelverliefd op elkaar en Josh vroeg zich recent al af hoe de relatie verder zal lopen. “Je bent alles waar ik ooit om gevraagd hebt en meer dan dat. Ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst voor ons in petto heeft.”

Josh Moss is te volgen via Instagram.

Een bericht gedeeld door JOSH (@joshmoss_m) op

Een bericht gedeeld door JOSH (@joshmoss_m) op

Een bericht gedeeld door JOSH (@joshmoss_m) op