Sterren op TV
Josh Denzel Love Island

Josh Denzel bekend uit Love Island

Josh Denzel is bekend uit Love Island. Josh is 27 jaar oud en houdt zich in het dagelijks leven veel bezig met sport. Niet voor niets is hij verslaggever van onder meer LADbible en SPORTbible. Het is dan ook niet heel verrassend dat hij vrienden is met grote namen als Roger Federer en Andy Murray. In Love Island is het de grote vraag of hij ook de liefde van zijn leven tegen het lijf loopt.

Josh Denzel in Love Island

Josh Denzel is bekend uit Love Island. Josh is in de villa 27 jaar geworden en volgens een ingewijde is er een duidelijke reden waarom hij meedoet aan de realityshow. “Producers van de show dachten dat het publiek wisten wie hij was, want hij is een grote naam op het internet. Hij heeft echt een karakter, ziet er goed uit, heeft een goed lichaam en heeft goede gesprekken met de vrouwen. Hij zal het goed doen in de villa.”

Josh is in Love Island daadwerkelijk op zoek naar nieuwe liefde. Hij komt recent uit een lange relatie, maar vindt het tijd om nu een nieuwe liefde te vinden in de villa. Daarbuiten is hem dat nog niet weer gelukt.

Josh Denzel en zijn ideale vrouw

Josh Denzel weet precies wat hij zoekt in een vrouw. “Iemand met wie ik samen kan zijn, waar ik naar uitkijk om iedere dag te zien. Iemand die me snapt en met wie ik ook een lolletje kan hebben.” Nu Josh net uit een lange relatie is gekomen, merkt hij dat hij het samen zijn en de liefde mist.

“Ik denk dat mijn ex zou zeggen dat het leuk is om in mijn buurt te zijn, ik breng veel energie. Vaak ben ik echter niet in de buurt, omdat ik veel reis voor werk.” In de villa heeft hij zijn oog in eerste instantie laten vallen op Hayley en Georgia.

Josh Denzel is te volgen via Instagram.