Sterren op TV
Josephine Rojer The Voice of Holland

Auteur: Senna Reimink

Datum: 22 november 2016

Laatst Geüpdatet: 19 oktober 2022

Josephine Rojer vanuit LA naar The Voice of Holland

Josephine Rojer is kandidaat in The Voice of Holland. De 29-jarige is vanuit Los Angeles overgevlogen om mee te doen aan de talentenjacht. In TVOH heeft ze Ali B als coach en gaat op voor de battles. En Josephine weet al wel hoe dit soort programma’s werken.

Inhoudsopgave

Josephine van Josje en Angela

Josephine is voor haar deelname aan The Voice of Holland al bekend vanwege het duo Josje en Angela. Net zoals CPG deden ze mee aan het SBS6-programma The Winner Is. Uiteindelijk zou het duo zelfs doordringen tot de halve finale, want Josje & Angela eindigde als tweede. Lange tijd stonden ze voor volle zalen, maar in 2014 besloten de twee dames om hun eigen pad te gaan bewandelen.

Zo verhuisde Josje, kortom Josephine Rojer, naar Los Angeles. “Op Curacao ontmoette ik de liefde van mijn leven, alleen hij woonde in de Verenigde Staten. Daarom zijn we in Los Angeles gaan wonen.” Die liefde van Josephine is Philip Lassiter, een bekende trompettist die de laatste twee jaar heeft getoerd met de inmiddels overleden Prince.

Josephine in TVOH

“Muziek is mijn leven en doe mee aan The Voice of Holland omdat ik het een heel cool programma vind.” Voor The Voice of Holland is Josephine dus helemaal naar Nederland gevlogen en zong Love Yourself. Daarvoor draaiden Sanne, Guus en Ali B, alleen Waylon miste de juiste soul in het nummer. Op verzoek van Ali B zong ze daarna ook nog Next To Me en daarmee raakte ze duidelijk de juiste snaar.

Een coach kiezen duurde even en ze raadpleegde nog wat vriendinnen. Ali B werd uiteindelijk de coach van Josephine in TVOH. “Hij was eerlijk en gaf goede feedback. Daarna coachte hij me eigenlijk al. Sanne draaide als eerste, maar dit voelde ook goed.” Met Ali B gaat ze op naar de battles en zal voor The Voice of Holland dus nog wel een tijdje in Nederland moeten blijven.

Josephine Rojer in de Battles

Josephine Rojer was zelf nog in het buitenland toen ze te horen kreeg wie haar tegenstander zou worden in de Battles. Ze moest het gaan opnemen tegen Jennifer Cooke. Het duo kreeg van Ali B te horen dat ze samen het nummer Next To Me van Emeli Sandé ten gehore moesten brengen. Daar maakten ze wel deels hun eigen uitvoering van. De keuze van Ali viel uiteindelijk op Josephine. In de knockouts zong ze het nummer Shake Your Body van The Jacksons. Josephine vond haar niet goed genoeg voor de liveshows.

Josephine Rojer is ook te volgen op Facebook en Instagram.

Bekijk de andere deelnemers van Team Ali B uit The Voice of Holland 2016 Charlotte Masmeijer | Dwight Dissels | Danny Kalima | Khadisha Reed | Roza Lozica | Rudebeats | Jennifer Cooke | Vinchenzo Tahapary | Leon Sherman | Sydney van der Meij | Emma van Helsdingen | Chimobi