Sterren op TV
Josephine Masterchef Holland 2016

Josephine kookt en blogt in Masterchef Holland

Josephine doet een gooi naar de titel Masterchef Holland 2016. De 25-jarige kokkin is eigenlijk een actief blogger. Zeer stijlbewust paradeert ze dan ook door de studio waar Masterchef Holland wordt opgenomen. Voor Josephine de taak om haar vijftien tegenspelers af te schudden.

Josephine is een blogger

Dat ze een blogger is laat de brunette wel gelijk merken. Haar teksten zijn doordracht, vooral tijdens de praatjes rondom de opdrachten. Een bordje opmaken is voor Josephine namelijk niet zomaar een klusje. “Ik wil ieder component een eigen podium geven”, aldus Josephine tijdens Masterchef Holland.

Ondanks haar jonge leeftijd heeft ze al heel wat internationale ervaring. Als tiener verkaste ze samen met haar moeder naar Bonaire. Daar genoot ze niet alleen van de zon, maar was ze ook al met koken in de weer. Zo verzorgde ze hapjes op een toeristenboot.

Na drie jaar ze dit wel gezien en besloot terug te keren naar Nederland. Ze ging in Amsterdam wonen, al heeft ze inmiddels een huis gekocht in Renswoude. Voor de mannelijke fans van Josephine, helaas ze heeft al een vriend.

Josephine kookt in Masterchef Holland

Wel kun je alle verrichten van Josephine natuurlijk volgen via haar blog, genaamd Josephine Kookt. Daarop leren we over haar dat ze al kookt zo lang als ze zich kan herinneren. Koekjes en pannenkoeken waren haar eerste baksels en inmiddels is ze zeer bedreven in het maken van de mooiste gerechten. Van Koreaanse gehaktballetjes tot speciale gevulde eieren voor een babyshower.

Je vindt het allemaal terug op haar blog. Die ligt momenteel wel even stil, want tijdens de opnames van Masterchef Holland 2016 heeft Josephine daar geen tijd voor. Tussendoor heeft ze namelijk ook nog gestudeerd, Small Business & Retail Management. Werkte ze als lunchkok in café De Doffer en experimenteert ze er op los.