Sterren op TV
hanne-k3-jorn-150x150

Jorn Sarens de vriend van Hanne Verbruggen (K3)

Jorn Sarens is de vriend van Hanne Verbruggen, de Belgische zangeres van K3. De twee zijn al sinds 2011 samen, maar vanwege een gebrek aan tijd zijn ze nog niet getrouwd, ook al hebben ze wel die wens.

Jorn Sarens vriend Hanne Verbruggen (K3)

Jorn Sarens leerde Hanne Verbruggen kennen bij de scouting. Tijdens een vakantie in Portugal in 2018 vroeg hij zijn grote liefde ten huwelijk, maar een bruiloft is er nog niet van gekomen.

“Ik fantaseer soms ’s nachts al over onze trouw. Maar Jorn en ik hebben nog steeds geen datum geprikt. In 2020 en 2021 zal het ook al niet meer lukken, vrees ik”, treurde Hanne al eens in gesprek met het blad Story.

Hanne Verbruggen en vriend Jorn Sarens gaan trouwen

Hanne Verbruggen is de roodharige zangeres van K3. Ze won haar plekje in de populaire meidengroep tijdens de talentenjacht ‘K3 Zoekt K3’, waarin de drie vorige dames naar hun eigen opvolgsters zochten.

Eigenlijk studeerde Hanne communicatiemanagement in Antwerpen, maar als kind droomde ze al van een carrière als zangeres. Inmiddels staat ze dus samen met Marthe De Pillecyn en Klaasje Meijer op het podium als K3.