Sterren op TV

Jorik Benoit is te zien in Expeditie Robinson NL vs. BE

Laatst geupdate 30th december, 2022 op 08:35 am

Jorik Benoit is één van de zestien kandidaten in Expeditie Robinson NL vs. BE. De Helmonder is vastberaden om zijn waarde te bewijzen voor het kamp van de Nederlandse overlevers. Jorik is getrouwd met Ivonne en heeft twee zoontjes.

Jorik Benoit in Expeditie Robinson NL vs. BE

Jorik Benoit zag voor het eerst het levenslicht in Eersel en woonde daarna in achtereenvolgend Nieuwegein, Baexem, Eindhoven en nu drie jaar in Brandevoort.

Hij werkt aldaar als voetbalintermediair/spelersagent bij de Sports Entertainment Group (SEG), en als docent bij Summa Sport. In het verleden werkte Jorik ook nog bij voetbalclub PSV.

Allemaal mooie taken, maar zijn echte droom was deelnemen aan Expeditie Robinson. “Oh man, je moest eens weten. Het is al heel lang mijn droom om mee te doen. Sterker nog: twintig jaar geleden schreef ik al een brief naar de organisatie, inclusief een pasfoto die ik er middels een paperclip aanhing”, vertelt Jorik aan het Eindhovens Dagblad.

Jorik uit Expeditie Robinson is spelersagent in voetbalwereld

In 2017 zat hij al bij de laatste honderd deelnemers, maar viel hij bij de laatste schifting tóch af. Dit keer niet, en dus mag Jorik het vliegtuig naar de Filipijnen pakken. “Als je in je dromen gelooft, dan worden ze werkelijkheid.”

Jorik Benoit is al tien jaar gelukkig verloofd met zijn ware liefde Ivonne, met wie hij twee zoontjes genaamd Max en Xavi heeft. Zijn beste eigenschap? “Ik heb, als ik het zelf zeg, één arrogant trekje, en dat is dat ik mentaal de allersterkste ben.”

“Het leek me geweldig om te peilen hoe ik er mentaal voor zou staan als we back to basic gingen. En al zou je me nu vragen of ik morgen terug zou willen, zou ik volmondig ‘ja’ zeggen. Echt waar”, aldus Jorik Benoit tot slot. We zijn benieuwd hoe hij het er van af heeft gebracht in Expeditie Robinson NL vs. BE!

Dit bericht bekijken op Instagram

Nice stats ????????. Let the game begin. Almost 23 Jan ????????-???????? @expeditierobinson_rtl @videolandonline @opvier

Een bericht gedeeld door Jorik Benoit (@jorik_benoit) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Happy birthday schat. ????❤️????❤️#foreveryoung #supermama #steunentoeverlaat

Een bericht gedeeld door Jorik Benoit (@jorik_benoit) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Family time #zooveldhoven

Een bericht gedeeld door Jorik Benoit (@jorik_benoit) op