Sterren op TV
Jorien Boer David Boer Zoekt Vrouw BZV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 21 februari 2017

Laatst Geüpdatet: 18 augustus 2023

Jorien voor boer David in Boer Zoekt Vrouw

Jorien probeert boer David voor zich te winnen in Boer Zoekt Vrouw. De 25-jarige briefschrijfster is in het dagelijks leven werkzaam als evenementenorganisator, maar heeft zich toch gewaagd aan een brief naar de boer uit Roemenië. De speeddate tussen het tweetal verliep uitstekend en nu wacht dan ook een nieuwe date voor het tweetal.

Inhoudsopgave

Jorien schrijf brief aan boer David

“Heei leuke, lieve spontane David. Je kwam als laatste voorbij in de voorstelronde. Een leuke boer, van 27 jaar, die gezellig kletste, maar ook eerlijk en open praatte met Yvon”, zo begon Jorien haar brief aan de boer uit Roemenië. Niet voor niets kroop ze in de pen.

“Wat ik vooral heel leuk aan hem vond, hij kwam echt heel sympathiek over en daar val ik ook wel op. Dan maakt het plaatje eromheen natuurlijk ook wel uit, maar ik voelde gewoon iets. Ondanks dat hij boer is, vond ik hem wel heel erg ondernemend. Echt een zakenman. Dat intrigeert me wel.” Toch denkt deze jongedame dat ze boer David nog wel kan helpen. “Het creatief meedenken. Wat meer richting administratie dan praktisch”, liet zij weten op de website van Boer Zoekt Vrouw.

Jorien heeft iets met cijfertjes

Jorien vertelde tijdens de speeddate aan boer David dat ze een merkwaardige tic heeft. “Ik ben van 8-8, van 8 augustus. En jij bent van 6-6. Jij bent precies twee weken, twee maanden en twee jaar ouder. Ik ben vol getallen. Ook van cijfertjes op de wekker ofzo. Zoals 12-12”, vertelde Jorien vol trots. “Dan kunnen we elkaar de hand geven, want ik sta alles bij elkaar op te tellen bij kentekens. Dat is ook een tic”, vulde David aan.

“Ik heb altijd met wekkers, digitaal, als het 12-12 is of 8-8, dan denkt er iemand aan je. Dat is mijn bijgeloof.” Ondanks de nogal merkwaardige tik, was boer David direct te spreken over de vijf minuten met Jorien. “Zij is hartstikke leuk, spontaan. Best wel gelijkenissen.”

Jorien op date met boer David

Jorien was één van de gelukkige die op date mocht met boer David en dat was maar goed ook, want de boer was niet uit haar gedachten weg te krijgen. “Ik heb heel veel aan hem gedacht afgelopen week. Het is gewoon heel relaxed en heel vertrouwd. Alsof ik zo bij hem op de bank ga zitten.” Ook tijdens het boetseren van het hoofd van David had Jorien dat weer. “Af en toe als ik David goed in de ogen heb aangekeken, dan heb ik wel het idee dat alleen hij en ik er zijn.” Jorien werd net als Mara en Susanne uitgenodigd om mee te gaan naar Roemenië. Daar kwam ze erachter dat ze toch wel heel veel op David lijkt en de boer vraagt zich enigszins af of dat nou wel zo goed is. Bij het keuzemoment wordt het duidelijk: David stuurt Jorien naar huis. Iets wat zij totaal niet zag aankomen.