Sterren op TV
Jorieke Sterken House of Talent

Jorieke Sterken doet mee aan House of Talent

Jorieke Sterken doet mee aan House of Talent. De zangeres is één van de twaalf kandidaten die hoopt dat ze een plekje verovert in het huis. Mocht ze erin slagen om tot de laatste acht kandidaten te horen, dan staat haar een leuke tijd te wachten. Ze mag de komende tijd dan 24/7 per dag werken aan haar muziekcarrière. Iets wat natuurlijk alleen weggelegd is voor de allerbeste talenten die meedoen.

Jorieke Sterken in House of Talent

Jorieke Sterken is te zien in House of Talent. Ze is negentien jaar en heeft grootse dromen. Haar deelname aan House of Talent kan alvast een mooi begin zijn als ze erin slaagt om in het huis terecht te komen. In het huis is plaats voor acht talentvolle muzikanten die zich 24/7 bezig mogen houden met hun muziekcarrière. Dat kan ze een flinke boost opleveren.

Jorieke weet eigenlijk precies wat ze wil en heeft zo haar voorbeelden. “Ik ben geïnspireerd door Ilse DeLange, ik ben ook opgegroeid met haar muziek. Alleen ik dacht: Dit kan ik beter.” In House of Talent krijgt ze een mooie kans om dat te laten zien. Bij The Voice of Ommen liet ze al eens een cover van Ilse DeLange horen. Ze zong Calm After The Storm van The Common Linnets.

Jorieke Sterken carrière

Jorieke Sterken is al langere tijd met muziek bezig, maar heel bekend is ze tot op heden nog niet. Jorieke is afkomstig uit Ommen en heeft hier en daar op YouTube al de nodige covers staan. De zangeres is inmiddels ongetwijfeld toe aan haar echte doorbraak en hoe kan dat nou beter dan mee te doen aan een talentenjacht.

In House of Talent doet Jorieke er alles aan om tot de laatste acht deelnemers te horen en om haar carrière een flinke boost te geven. Ongetwijfeld gaan we nog wel meer van deze zangeres horen.

Jorieke Sterken is te volgen via Instagram en Facebook.