Sterren op TV
Jordi Schuurmans Ex on the Beach Double Dutch

Auteur: Senna Reimink

Datum: 16 mei 2017

Laatst Geüpdatet: 10 juni 2023

Jordi Schuurmans ex van Sharon in Ex on the Beach Double Dutch

Jordi Schuurmans doet mee aan Ex on the Beach Double Dutch. Hij is de ex van Sharon Ipema. Aan het eind van de eerste aflevering van Ex on the Beach Double Dutch zagen we Jordi al voorbij komen, maar in de tweede aflevering gaat hij daadwerkelijk aangekondigd worden. En zoals we in het voorproefje al hebben kunnen zien, gaat deze jongeman zeker voor wat drama zorgen in Ex on the Beach Double Dutch seizoen 2.

Jordi Schuurmans in Ex on the Beach Double Dutch

Jordi Schuurmans is de tweede ex die Thailand aandoet. Nadat we in de eerste aflevering Chiara Creemers zagen, de ex-vriendin van Mike Movic, is het nu de beurt aan Jordi. Maar of dat voor Sharon wel echt goed gaat lopen? “Ze is dezelfde hoer die ze altijd is geweest”, vertelde Jordi al in de vooruitblik.

Sharon is hem echter nog niet vergeten. “Ik houd echt gewoon nog steeds van hem.” Het is dan ook afwachten hoe dat gaat lopen in Ex on the Beach Double Dutch.

Wie is Jordi Schuurmans?

Jordi Schuurmans is afkomstig uit Gouda en tegenwoordig woonachtig in Uden. Als je deze jongeman tegen het lijf wilt lopen, doe je er goed aan om feestjes te bezoeken of naar de sportschool te gaan. Het zijn twee plekken waar Jordi regelmatig te vinden is.
In Ex on the Beach Double Dutch gaan we zien of Jordi naar Thailand is gekomen om zijn relatie met Sharon nieuw leven in te blazen, of dat hij van plan is om er flink op los te feesten.

Jordi Schuurmans is te volgen via Instagram en Facebook.