Sterren op TV
Jorden Ex on the Beach Double Dutch

Jorden in Ex on the Beach Double Dutch

Jorden doet mee aan Ex on the Beach Double Dutch. Jorden is een vrijgezelle jongeman die in Amstelveen woont. Wat al snel duidelijk wordt in Ex on the Beach, is dat hij zijn liefde voor vrouwen niet onder stoelen of banken steekt. Naar eigen zeggen heeft hij het bed al gedeeld met meer dan 400 vrouwen. In Ex on the Beach Double Dutch komt de 27-jarige Jorden weer oog in oog te staan met zijn exen.

Jorden in Ex on the Beach Double Dutch

Jorden is te zien in Ex on the Beach Double Dutch. Deze jongeman heeft eigenlijk maar één doel: zoveel mogelijk vrouwen het bed in krijgen. Het is dan ook zijn hobby gewonnen oom iedere vrouw die hij tegenkomt voor zich te winnen. “Ik ben de grootste alpha man die er is”, zo omschrijft hij zichzelf dan ook.

“Ik doe mee aan Ex on the Beach, omdat ik de ultieme playboy ben. Ik heb er heel wat uit elkaar getrokken. Ik ben altijd geil. Ik heb er 400 geneukt en ik heb 5 soa’s gehad.”

Jorden niet vies van een feestje

Jorden is ook nooit te beroerd om zijn kennis over vrouwen te delen met zijn huisgenoten. Dat moet dan ook wel goed komen in Ex on the Beach Double Dutch. Verder is hij ook niet vies van een feestje en doet hij het liefst vooral wat hij zelf wil. Zijn doel in de villa bij Ex on the Beach is niet heel verrassend. Hij hoopt zoveel mogelijk vrouwen in bed te krijgen.

Jorden in Scoor De Zomer Door
Jorden gaat samen met Channah op pad voor Scoor De Zomer Door. De twee deelnemers aan Ex on the Beach Double Dutch hebben de taak meegekregen om hun versier-strategieën over te brengen op anderen. Ze gaan onder meer naar Albufeira en de Spaanse costa’s. Scoor De Zomer Door is binnenkort te zien op MTV.

Jorden uit Ex on the Beach Double Dutch is te volgen via Instagram.

Ex on the Beach deelnemers 2018: Alex Maas, Elodie Laay, Roy van den Branden, Jamecia Baker, Nico Gossye, Channah Koerten, Lie Meurs