Sterren op TV
Jordan Ring Love Island

Auteur: Senna Reimink

Datum: 1 januari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Jordan Ring uit Love Island

Jordan Ring is bekend van Love Island 2015. Deze gespierde jongeman doet een gooi naar 50.000 pond. Om dat geld daadwerkelijk te verdienen, moeten hij echter wel iets doen. Het is namelijk de bedoeling dat Jordan het perfecte koppel gaat vormen met een dame op Mallorca. In het begin leren zes vrijgezelle mannen en vrouwen elkaar kennen. Zij worden zes weken lang gevolgd en uiteindelijk wordt bepaald wie het favoriete koppel heeft gevormd.

Jordan Ring uit Love Island

Jordan Ring uit Love Island wil maar wat graag de 50.000 pond winnen. De 31-jarige grondwerker uit Gloucester doet dan ook een poging. Jordan zit vol me tatoeages en stelde zichzelf voor: “Ze noemen me Jolly Jordy. Ik ben een knuffelbeer. En grappig, vind ik zelf.”

“Ik ben verlegen. Geen zelfvertrouwen. Ik heb aandacht meestal niet door. Ik val op meiden met piercings en tattoos. Die op mij lijken, maar dan kleiner en vrouwelijker. Ik heb een bloedhekel aan versierzinnen.” Jordan weet wel heel goed waarom hij meedoet aan Love Island. “Als ze je aanbieden om naar een eiland te gaan met mooie vrouwen en drank, dan zeg je toch geen nee?”

Jordan Ring doet mee aan Instagram en Twitter.