Sterren op TV
Jord Knotter

Auteur: Senna Reimink

Datum: 17 februari 2016

Laatst Geüpdatet: 17 februari 2016

Jord Knotter speelt Job in Goede Tijden, Slechte Tijden

Jord Knotter timmert al enige tijd aan de weg als het gaat om zijn acteercarrière, maar heeft inmiddels de aandacht volledig naar zich toegetrokken. Door zijn rol als Job Zonneveld in Goede Tijden Slechte Tijden ontkom je er niet meer aan op de Nederlandse televisie.

De gastrollen van Jord Knotter

Jord is sinds begin 2016 te zien in de langstlopende soap van Nederland. De in Naarden geboren acteur heeft de taak gekregen om in de huid te kruipen van Job Zonneveld, die in de serie de zoon is van Rik de Jong. Die rol werd in het verleden al eens gespeeld door Daan Roelofs en Tuin Kuilboer.

Jord heeft al op jonge leeftijd door dat acteren echt iets voor hem is. In 2002 leverde hem dat voor het eerst een rol op. Jord was namelijk te zien in de televisieserie Ernstige Delicten. Jaren later volgen de nodige gastrollen. Zo deed hij onder andere mee in SpangaS, speelde hij in de serie Moordvrouw en was hij twee afleveringen te zien in Flikken Maastricht.

Jord Knotter in Sneekweek

Jord, die gestudeerd heeft aan de Toneelacademie Maastricht, is ook te zien geweest in de serie Celblok H. De acteur was in zes afleveringen te bewonderen als Cas de Ruiter. Ook als voice-over heeft Jord al aardig aan de weg getimmerd. Zo was hij in de afgelopen jaren onder andere al te horen in reclames van Kia Picanto en Nescafé.

Naast zijn rol in Goede Tijden Slechte Tijdens, is Jord momenteel ook in de bioscoop te bewonderen. De talentvolle acteur speelt namelijk de rol van Boris in de komische slasher-film SneekWeek. De première van die film vond op 18 januari 2016 plaats in Amsterdam.

Jord Knotter is ook te volgen via Instagram en Twitter.